Çözüldü R7 9800x3D FurMark testinde 95 derece olması normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Standart olan her şeyi etkinleştirin EXPO gibi, sadece Curve Optimizer ile all Core -30 verin bu kadar.

Hocam merhaba sistemi kasaya montajladım BIOS ayarları sıfırlandı aynı ayarları bir daha yaptım -30, OCCT test başlatınca 140watt çekiyor ve hemen çöküyor oyunlarda bir sorun yaşamadım ama neden böyle oldu?

Hocam merhaba sistemi kasaya montajladım BIOS ayarları sıfırlandı aynı ayarları bir daha yaptım -30, OCCT test başlatınca 140watt çekiyor ve hemen çöküyor oyunlarda bir sorun yaşamadım ama neden böyle oldu?
Ayarların kaydedildiğini yeniden kontrol eder misin, belki çıkarken kayıt etmeden çıkmışsındır. İstersen BIOS'u varsayılan ayarlara alıp yeniden adımları takip et.

Direkt olarak şundan dolayı diyemem, uzakta olduğum için net olarak bakamıyorum bu yüzden siz deneme yanılma yöntemi ile kontrol edeceksiniz. Sistem kapalıyken BIOS sıfırlayın ve tekrar deneyin.

Hocam merhaba -25'e çektim OCCT testinde çökmüyor değerler fotoğraftaki gibi normal mi sizce?

1747971346127.png

Direkt olarak şundan dolayı diyemem, uzakta olduğum için net olarak bakamıyorum bu yüzden siz deneme yanılma yöntemi ile kontrol edeceksiniz. Sistem kapalıyken BIOS sıfırlayın ve tekrar deneyin.

Bir daha AIDA64 testinde 10 saniye içinde fail oluyor hocam bunun sebebi nedir?

1747972332891.png

Son düzenleme:
Hocam merhaba -25'e çektim OCCT testinde çökmüyor değerler fotoğraftaki gibi normal mi sizce?

Eki Görüntüle 2496957

Bir daha AIDA64 testinde 10 saniye içinde fail oluyor hocam bunun sebebi nedir?

Eki Görüntüle 2496959
Her stres testinin farklı çalışma ilkesi var, işlemci aynı yükü daha doğrusu işlemi uygulamıyorlar, AIDA64 özelinde bu sorun doğal, muhtemelen FPU zorlamıştır, bu durum size günlük kullanımda bir sorun çıkarmaz, genel olarak OCCT'de stabil ise sorun yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı