Karusd
Hectopat
Aynen o.
Hocam macunu yeniledim -30'e cektim error vermedi, bu islemcinin silikon kalitesinin iyi olduğunu mu ifade ediyor?
Aynen o.
-30 ortalama her kullanıcının uyguladığı bir değer, siz çerçeve vs almayın buna gerek yok, OCCT her halükarda yüksek güç çeker, programın amacı farklı yani sizin verdiğiniz negatif değer pek bir şey ifade etmez, Cinebench R23 kullanın, negatif -30 ile 110W çekmesi lazım ortalama, testi çalıştırırken HWInfo kullanın ve ek olarak soğutucuyu yeniden montajlarken termal macunu kaba bir şekilde uygulamayın, önerim 4 köşeye 1 ortaya mercimek boyutunda sıkın.Hocam macunu yeniledim -30'e cektim error vermedi, bu islemcinin silikon kalitesinin iyi olduğunu mu ifade ediyor?
-30 ortalama her kullanıcının uyguladığı bir değer, siz çerçeve vs almayın buna gerek yok, OCCT her halükarda yüksek güç çeker, programın amacı farklı yani sizin verdiğiniz negatif değer pek bir şey ifade etmez, Cinebench R23 kullanın, negatif -30 ile 110W çekmesi lazım ortalama, testi çalıştırırken HWiNFO kullanın ve ek olarak soğutucuyu yeniden montajlarken termal macunu kaba bir şekilde uygulamayın, önerim 4 köşeye 1 ortaya mercimek boyutunda sıkın.
Knk test süresini 30 dk ya çıkar daha da arttırmadan, 30 dk hata vermezse o zaman - 35 yap. Occt de sıcaklık 95 dereceden 85'e düşse bu da demek oluyor ki oyun oynarken ortalama sıcaklığın 80 derece ise o zaman 65 70'e düşecek.Hocam tam da oyle yaptim internette oyle gordum az once, şu an -35 de testte error vermedi -30'a cekip sizin dediginizi yapayim mi?
Kanka test süresini 30 dk ya çıkar daha da arttırmadan, 30 dk hata vermezse o zaman - 35 yap. OCCT de sıcaklık 95 dereceden 85'e düşse bu da demek oluyor ki oyun oynarken ortalama sıcaklığın 80 derece ise o zaman 65 70'e düşecek.
Çekirdek frekanslarına bakın bi, eğer frekanslarda düşüklük yoksa herşey OK. Düşür düşürebildiğin kadar. Yük altındayken occt resmi yüklersin hızına bakalım.Hocam şu an -35 testde 76 derece kasanin icinde 4 5 derece artip 81 civari olsa okeydir herhalde. Bu arada -35 kadar hata vermeden gelebilmesi yaygınmi yoksa benim işlemcimin silikon kalitesimi cok iyi?
Düşük olması bir avantaj, ne kadar düşük o kadar iyi -35'ten sonrası işlemci ve anakart ile ilgili oluyor lakin -35'ten sonra OCCT'de stabil olacağını sanmıyorum siz yinede düşersiniz ama zaten -35 ile 105W güç çekecek işlemci Cinebench R23 gibi programlarda, OCCT 145W güç tüketimine tabi tutacak o yüzden belirli bir oranda sıcaklık düşüşü beklemeyin.Hocam tam da oyle yaptim internette oyle gordum az once, şu an -35 de testte error vermedi -30'a cekip sizin dediginizi yapayim mi?
OCCT de stabil olmuyorsa zaten limite ulaşmıştır, niye düşsün daha fazla? Sonra crash yiyecek uygulamalarda ve oyunlarda.Düşük olması bir avantaj, ne kadar düşük o kadar iyi -35'ten sonrası işlemci ve anakart ile ilgili oluyor lakin -35'ten sonra OCCT'de stabil olacağını sanmıyorum siz yinede düşersiniz ama zaten -35 ile 105W güç çekecek işlemci Cinebench R23 gibi programlarda, OCCT 145W güç tüketimine tabi tutacak o yüzden belirli bir oranda sıcaklık düşüşü beklemeyin.
Çekirdek frekanslarına bakın bir, eğer frekanslarda düşüklük yoksa her şey ok. Düşür düşürebildiğin kadar. Yük altındayken OCCT resmi yüklersin hızına bakalım.
Düşük olması bir avantaj, ne kadar düşük o kadar iyi -35'ten sonrası işlemci ve anakart ile ilgili oluyor lakin -35'ten sonra OCCT'de stabil olacağını sanmıyorum siz yine de düşersiniz ama zaten -35 ile 105W güç çekecek işlemci Cinebench R23 gibi programlarda, OCCT 145W güç tüketimine tabii tutacak o yüzden belirli bir oranda sıcaklık düşüşü beklemeyin.
Stabil değil bu yüzden -30 yapın ve OCCT'den önce Cinebench R23 ile test yapar mısınız?Hocam simdi fark ettim de ekran donmus hiç hareket ettiremiyorum hata verdi galiba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.