R7 9800x3D için Kutulu vs kutusuz

5070 Ti da çok pahalı 9070XT'ye göre.

İnsanlar mfg var diye karta tapıyor ama gereksiz abartılıyor gibi kas gücüne artık önem verilmiyor bana göre hala kas gücü hep daha mantıklı.

Hocam size kasa bakıyorum fakat hala aklımda bir şey oturtamadım :D. Hava akışı iyi olsun diye akvaryum kasa öneresim gelmedi. Normal tipte kasalara bakıyorum içinde fanı falan yok ne yapsam bilemedim.

size katılıyorum hocam

İnsanlar mfg var diye karta tapıyor ama gereksiz abartılıyor gibi kas gücüne artık önem verilmiyor bana göre hala kas gücü hep daha mantıklı.

Hocam size kasa bakıyorum fakat hala aklımda bir şey oturtamadım :D. Hava akışı iyi olsun diye akvaryum kasa öneresim gelmedi. Normal tipte kasalara bakıyorum içinde fanı falan yok ne yapsam bilemedim.
hocam https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,275417615.html bu kasayı önerdiler de 360mm desteği var mı bilmiyorum açıkçası

Bu üçüne bakın. En üstteki çaycı Hüseyin'e benzeyen kasayı çok övmüşler.

Bu üçüne bakın. En üstteki çaycı Hüseyin'e benzeyen kasayı çok övmüşler.
Hocam bu kasalar için extra fan da almam gerekiyor mu hocam

Hocam bu kasalar için extra fan da almam gerekiyor mu hocam.

Birçoğunda gerekmiyor. Sanırım NZXT de 1 fan eksik oluyor bilmiyorum alınan yerlere göre bazen fan sayısı bile değişiyor. Lian Li cool 216 kasasından çoğu kişi memnun kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı