Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- - Macbook Air M3 15" (2024)
- TUF GAMING B650-PLUS WIFI MotherBoard
- GIGABYTE Geforce RTX 4070,
- Ryzen 7 7700,
- Corsair Vengeance 32GB 6600Mhz RAM,
- TUF 750W PSU 80+ Gold,
- SteelSeries Apex Pro Keyboard,
- Steel Series Aerox 5 Mouse,
- AOC CQ27G2 27" and AOC 24G2SP 24" Monitor,
- DeepCool LE520 Liquid Cooler,
- Meslek
- AI Researcher at Outlier.ai
Bu sorunlardan herhangi birisinin sadece AMD islemcileri kaynakli olduguna dair bir kanit gosterin. Ekran karti konusunda hakli olabilirsiniz, gercekten bir donemler cok sorun cikariyorlardi ancak islemci bazinda bu durum pek dogru degil;Hocam, isterse %50 fark olsun, AMD'nin stabil performansı yok hükmündedir. Yazılımsal ve donanımsal parça kalitesizliği ve yetersizliği, oyun oynarken mavi ekran yemene sebep olması, Windows işletim sistemine karşı uyumsuzluğu ve chipsetlerinin sürekli sorun çıkartmasına değmez. İstediğiniz kadar performanstan bahsedin, AMD ürünleri sorunludur. Hepsi defoludur.
- Islemcilerin yazilimsal destegi yok. Donanimsal parca kalitesizligi ne alaka onu anlamlandiramadim. İslemci hakkinda konusuyoruz.
- Mavi ekran yeme sebebi islemciden kaynaklanan bir sorun olmasi cok nadirdir.
- Isletim sistemine yeni nesil tum AMD islemciler uyumlu.
- Intel son 5 yilda 2 kez soket degisikligi yapti, oldukca gereksiz bir hareketti. Kullanicilar bu durumdan oldukca rahatsiz oldugunu fazlasiyla belirtmislerdi zamaninda. AMD ise performans sinirlarina dayandigi icin nanomentre degistirme ve kullanici bildirimlerini goze alarak islemci pinlerini anakarta gommek icin AM5'e gecis yapti. Yani chipseti sorun cikaran AMD degil Intel oluyor bu durumda.