9800x3D 4070 Ti Super sistem iyi mi?

@Protheria hocam bir şey sorucam kusura bakmayın bu 4070 ti super ekran kartı sizce 9800x3d için sorun çıkartır mı? Bir kaç kişi işlemcinin performansını ekran kartının sınırlayacağını ve iyi fps vermeyeceğini ekran kartı darboğazı olacağını söylemişti sizce yeterli mi? 6000 serisi çıktığında değiştiricektim eğer sizde öyle düşünüyorsanız 5080 e geçmelimiyim?

@Protheria hocam bir şey sorucam kusura bakmayın bu 4070 ti super ekran kartı sizce 9800x3d için sorun çıkartır mı? Bir kaç kişi işlemcinin performansını ekran kartının sınırlayacağını ve iyi fps vermeyeceğini ekran kartı darboğazı olacağını söylemişti sizce yeterli mi? 6000 serisi çıktığında değiştiricektim eğer sizde öyle düşünüyorsanız 5080 e geçmelimiyim?
Darboğaz vs olmaz.

MSI Mag Coreliquid 240R V2 2x120mm ARGB Fanlı İşlemci Sıvı Soğutucu bu sogutucuyu almayı düşünüyorum 9800x3d için uygun mu sizce?
Çok pahalı. DeepCool LT720 alın. Aynı fiyatta çok çok daha iyi olur.

Darboğaz vs olmaz.

Peki yeterince FPS alır mıyım FPS kısıtlama gibi bir durum söz konusumu birkaç kişi aklıma soktu o yüzden soruyorum teşekkürler.

Çok pahalı. DeepCool LT720 alın. Aynı fiyatta çok çok daha iyi olur.

ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB sogutucuyu uygun fiyata yakaladım o yüzden artık ihtiyacım yok teşekkürler tekrardan.

Sağ olun hocam bir sorum daha var da sizin anakartınız MSI Pro X870-P nasıl memnun musunuz? MSI X670E Gaming Plus alacaktım da dedim sorayım. Fiyat farkı çok fazla olmadığını için sizinkini alabilirim diye düşündüm.
2 anakartta size fazlasıyla yeter. X870-P daha güncel bir anakart. Daha yeni. X670E'nin chipseti daha iyi. İki küçük yongadan oluşuyor. X870-P'de tek yonga var. Bu farkları siz zaten anlamayacaksınız. Sadece günlük kullanım ve oyun oynayacağınız için iki kartta size hayli hayli yeter. X870-P nin avantajı işte daha güncel özellikler destekler. MSI Aİ özellikleri falan vs. PRO X870-P giriş model. X870 chipsetinin giriş modeli. Ben memnunum. Zaten günlük kullanım ve oyun oynadığım için fazla fazla yetiyor bana. X870-P'de USB4 zorunluyken, X670E'de opsiyonel vs vs. Kıssadan hisse iki kartta size fazlasıyla yeter.

2 anakartta size fazlasıyla yeter. X870-P daha güncel bir anakart. Daha yeni. X670E'nin chipseti daha iyi. İki küçük yongadan oluşuyor. X870-P'de tek yonga var. Bu farkları siz zaten anlamayacaksınız. Sadece günlük kullanım ve oyun oynayacağınız için iki kartta size hayli hayli yeter. X870-Pnin avantajı işte daha güncel özellikler destekler. MSI AI özellikleri falan vs. Pro X870-P giriş model. X870 chipsetinin giriş modeli. Ben memnunum. Zaten günlük kullanım ve oyun oynadığım için fazla fazla yetiyor bana. X870-P'de USB4 zorunluyken, X670E'de opsiyonel vs vs. kıssadan hisse iki kartta size fazlasıyla yeter.

Çok teşekkürler X670E'den devam o zaman:)

2 anakartta size fazlasıyla yeter. X870-P daha güncel bir anakart. Daha yeni. X670E'nin chipseti daha iyi. İki küçük yongadan oluşuyor. X870-P'de tek yonga var. Bu farkları siz zaten anlamayacaksınız. Sadece günlük kullanım ve oyun oynayacağınız için iki kartta size hayli hayli yeter. X870-P nin avantajı işte daha güncel özellikler destekler. MSI Aİ özellikleri falan vs. PRO X870-P giriş model. X870 chipsetinin giriş modeli. Ben memnunum. Zaten günlük kullanım ve oyun oynadığım için fazla fazla yetiyor bana. X870-P'de USB4 zorunluyken, X670E'de opsiyonel vs vs. Kıssadan hisse iki kartta size fazlasıyla yeter.
Hocam bütçemi arttırdım anakartımı GIGABYTE X870E AORUS ELITE WIFI7 alacağım ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı?

Son düzenleme:

Hocam bütçemi arttırdım anakartımı Gigabyte X870e Aorus Elite WI-FI7 alacağım ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı?

Sadece oyun oynayacaksanız gereksiz olur, tabii ki X870e daha çok geleceğe dönük birbirlerine benziyorlar ama VRM farkı var. X870e Aorus Elite 16+2+2 X670E ise 14+2+1 X670E bile fazlayken X870e fazla, ama bütçe varsa neden olmasın?

Hocam bütçemi arttırdım anakartımı GIGABYTE X870E AORUS ELITE WIFI7 alacağım ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı?
İki anakartta size fazlasıyla yetecek kartlar. Bütçe derdiniz yoksa, en iyisini almak istiyorsanız X870E alabilirsiniz. Bütçe zorlanıyorsa zorlamanıza gerek yok X670E'de fazlasıyla yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı