R7 9800x3D sistem için ekran kartı önerisi

Son düzenleme:
Şu an elimde kullandığım Excalibur 31.5 inç monitör var bir süre onunla devam ettikten sonra değiştireceğim. Peki RAM'i 6000 MT/s CL 26 alıp UHD monitör de kullansam herhangi bir sorun olur mu?
Excalibur monitörün çözünürlüğünü bilmiyorum. Zaten Çözünürlüğü bilmediğim için iki senaryo üzerinden anlatıyorum. Neyse.
Sorun olmaz. Performans konusunu daha önce açıklamıştım.
İyi forumlar.

Fiyat limitin için 5070 alabilirsin 30k şu anda ama 9070 XT daha iyi bir tercih olacaktır tabii onun fiyatı da pahalı aslında.

Hocam tam da 5070 Ti 9070XT karşılaştırmalarını izliyordum NVIDIA olması için 5070 Ti alınabilir ama fiyat farkından 9070XT çok çok daha iyi duruma geliyor ve kafamada yattı. Hemen almayı planlamıyorum 1-3 ay içinde almayı düşünüyorum. Bakalım o zamana fiyatlarda nasıl bir değişiklik olacak. Tavsiyen için çok teşekkür ederim.

Hocam tam da 5070 Ti 9070XT karşılaştırmalarını izliyordum NVIDIA olması için 5070 Ti alınabilir ama fiyat farkından 9070XT çok çok daha iyi duruma geliyor ve kafamada yattı. Hemen almayı planlamıyorum 1-3 ay içinde almayı düşünüyorum. Bakalım o zamana fiyatlarda nasıl bir değişiklik olacak. Tavsiyen için çok teşekkür ederim.
7900 XTX Nitro güzel bir kart lakin 40 bin veya bir tık altında bir fiyatta olsa almanızı önerirdim lakin şu an fiyatı biraz yüksek, gerçi 9070 XT olduğu için fiyatı pek fazla düşmez. Total bütçeniz 90-100bin ise 5080'li bir sistem kurulur. 5070Ti o kadar iyi bir kart değil bana göre, 9070XT'nin de fiyatı biraz daha düşük olması lazım lakin 34bin bandında bulur iseniz alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı