R7 9800x3D ve 9070 XT stres testi sonuçları normal mi?

Hocam bu ayarlar sıradan bir kullanıcı için çok detaylı değil mi?
Gaming modu kapatayım. Diğer ayarlara da şimdi bakacağım.

Arctic Liquid Freezer III kullanıyorum bu arada belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.

Değil çok basit, Cinebench R24 ile çoklu çekirdek testi yaptınız muhtemelen ve sonucu paylaşayım. Ben de Arctic LF 2 420mm kullanıyorum.

Eğer PBO ile hızı artırmaz iseniz yaklaşık şöyle bir sıcaklık sonucu alırsınız.

Hatta eğri iyileştirici ile değeri biraz daha aşağı çeker iseniz daha da düşük sonuç alırsınız.

Stok BIOS ile olan sonucu paylaşayım karşılaştırmak için.

Eğer PBO ile saat hızını artırır iseniz alacağınız sıcaklık sonucu bu.

Hocam ayarları yaptım. Testleri hangi programda yapayım? Hangisini önerirsiniz? Ona göre atayım sonuçları direkt.

Hocam ayarları yaptım. Testleri hangi programda yapayım? Hangisini önerirsiniz? Ona göre atayım sonuçları direkt.

Tüm ayarları doğru yaptığınıza eminsiniz değil mi? Fark etmez ben Cinebench R24 ile sonucu paylaştım siz de onunla yapın ve sistemin tüm değerlerini kontrol etmek adına HWInfo programını kullanın.

Tabii, o bu işlemciler için değil kapatın onu, zaten onun yüzünden efektif bir şekilde işlemciyi kullanamıyorsunuz.
Hemen kapatıp geliyorum o zaman. Cinebench sonuçlarıyla döneceğim.
Sizdeki işlemci nedir hocam? Sadece oyun oynanacak bir sistem sonuçta bu, performansı ne kadar azaltır bu ayarlar?

Hemen kapatıp geliyorum o zaman. Cinebench sonuçlarıyla döneceğim.
Sizdeki işlemci nedir hocam? Sadece oyun oynanacak bir sistem sonuçta bu, performansı ne kadar azaltır bu ayarlar?
Performansı azaltmak için değil aksine işlemciyi daha efektif kullanmak için yapıyoruz. Sıfır performans kaybı daha az güç tüketimi daha az sıcaklık değerleri daha yüksek saat hızları daha düşük gecikme değerleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…