R7 AM5 işlemci önerisi

Wi-Fi olmayan kartlar genelde biraz daha pahalı olarak gördüm hem evimde modem uzakta kalıyor telefonum çekmediği için bilgisayarımda hotspot açıyorum.
Tamam ozaman yapacak bişi yok 4070 superli sistem gelebiliyor aklımda 7700x ile ama bütçeden kısıp lazım olan parçaları alabilirsiniz.

Tamam o zaman yapacak bir şey yok 4070 Super'li sistem gelebiliyor aklımda 7700X ile ama bütçeden kısıp lazım olan parçaları alabilirsiniz.

Normalde 4060 Ti 16 GB düşünüyordum ama 16 GB versiyonlar pahalı olduğu için 8 GB ise beni kesmediğinden 4070'e karar verdim, arada bir 1080p hikaye oyunu oynuyorum zaten 60FPS alsam benim için yeterli oluyor belki ileride 2K monitorde alabilirim ama şu anlık öyle bir planım yok.

Normalde 4060 Ti 16 GB düşünüyordum ama 16 GB versiyonlar pahalı olduğu için 8 GB ise beni kesmediğinden 4070'e karar verdim, arada bir 1080p hikaye oyunu oynuyorum zaten 60FPS alsam benim için yeterli oluyor belki ileride 2K monitorde alabilirim ama şu anlık öyle bir planım yok.
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MDABCD) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
N11 den de 10 k ya 7700x geliyor belki düşünürsünuz diye attım.

Elimde 280Hz monitor var ve CS2'de 120-190FPS arası oynuyorum bu da biraz sinirimi bozuyor ve zaten yaptığım işlemlerde, editlerde sistemim yetersiz de kalıyordu o yüzden değiştirme planım var. Hazır sistem alasım yok o yüzden.

Teşekkür ederim ama şu anki parçalar ile memnunum.
Kafamda sadece tek bir soru işareti kaldı oda işlemci.

Wi-Fi olmayan kartlar genelde biraz daha pahalı olarak gördüm hem evimde modem uzakta kalıyor telefonum çekmediği için bilgisayarımda hotspot açıyorum.
Şu cihazı öneririm:
Ethernet kablosu üzerinden interneti alır. Elektrik şebekesini ethernet kablosu gibi kullanır. Diğer cihaz da elektrik hattındaki internrti alıp ethernet kablosu çıkışına ve wifi olarak yayına verir.

Bunun sadece ethernetten çıkış veren versiyonunu kullanıyordum, ethernet kablosu ile ping farkı sıfır. Oyunda test etmiştim farkı.

Şu cihazı öneririm:
Ethernet kablosu üzerinden interneti alır. Elektrik şebekesini Ethernet kablosu gibi kullanır. Diğer cihaz da elektrik hattındaki internrti alıp Ethernet kablosu çıkışına ve Wi-Fi olarak yayına verir.

Bunun sadece ethernetten çıkış veren versiyonunu kullanıyordum, Ethernet kablosu ile ping farkı sıfır. Oyunda test etmiştim farkı.

Hocam gerçekten teşekkür ederim bunu bir zaman düşünebilirim ama Anakartı Wi-Fi olarak almak ile kararlıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı