Çözüldü R7 M360 ve AMD Radeon R6 Graphics sürücüleri kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
AMD Software'den donanımlarım için uygun olan adrenalin yazılımını kurarken bilgisayarım çöktü. Bilgisayarımda orijinal Windows 10 kullanıyorum ve AMD sürücü yazılımları kurulum dosyaları dahili olarak mevcut (HP). Bütün grafik kartı sürücülerimi silip tekrar yüklerken hangi sürücü yazılımı olursa olsun bilgisayarım çöküyor. DxDiag ile baktığımda AMD Radeon (tm) R7 M360 ve AMD Radeon R6 Graphics donanımlarım için hata 43 kodunu görmekteyim.
Not: Windosw logo tuşu + Shift + S tuşu ile ekran görüntüsü alınca siyah ekran çıkıyor. Discord'da ekran paylaşımı yaparken siyah ekran çıkıyor. DDU programı ile temizleme yaptım. Güvenli modda başlatmayı denedim.

Son düzenleme:
Çözüm

Çözüm: HP marka bilgisayarım için HP destek asistanından tam ürün ismini öğrenip HP'nin sitesinden bu bilgisayar için ve donanımları için eski sürücü yazılımlarını indirip kurdum. Tabi kurulumdan önce DDU kullandım.

Tamam iyi forumlar.

Nasıl çözüldüğünü belirteceğim, yardım eder misiniz?
Eski driver haliyle sorun çıkartıyor Windows otomatik kurulum deneyin veya daha uğraşmam diyorsanız servise verin.
eski değil yeni driver kurmaya çalıştım sorun oldu.
şu an hp destek sitesinden indirdiğim driver sorunsuz çalıştı teşekkürler ilginiz için

Çözüm: HP marka bilgisayarım için HP destek asistanından tam ürün ismini öğrenip HP'nin sitesinden bu bilgisayar için ve donanımları için eski sürücü yazılımlarını indirip kurdum. Tabi kurulumdan önce DDU kullandım.

Tamam iyi forumlar.

Nasıl çözüldüğünü belirteceğim, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kendinize çözüm veremezsiniz hocam.

Yanlış hatırlamışım çözüm vermek istediğiniz mesajın yanında tik var ona tıklayın.
Hocam kendi mesajınıza çözüm verebiliyorsunuz çözüm içerikli mesaja çözüm verin.

@mustafacan.ozcelik içerik derken kurulum kaldırma driver yüklediğiniz mesaj.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…