R7 M440 devreye girmeme sorunu

Yazdığımı okumadın galiba hacım. Videolarda High'da oynuyorlar akıcı şekilde. Yetiyor yani performansı.

Sorun sadece bu oyunda değil ki diyorum ya. Knight Online'da bile 3 FPS alıyorum. İmkansız bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopumu yeni aldım 4, günlük. BF1 oynarken kasmıyor harici ekran kartı devreye giriyor. Knight online oynarken kasıyor. Onboardla çalışıyor oyun. Her türlü ayarı yaptım ekran kartıyla BIOS'la alakalı güncellemeleri falan yine de düzelmiyor. Bir çözümü var mıdır yapmadığım denemediğim şey kalmadı.

Metro 2033, Batman Dark Knight v.s gibi oyunlarda giriyor kasmadan oynuyorum. Knight Online'a da girmiyor. Just Cause 3'e girmiyor kasıyor ve bunlar Batman'den çok daha düşük gereksinim isteyen oyunlar.

Onların çoğu doğru değil, yanlış gösteriyor. Bizzat test ettim.

Hem hadi doğru diyelim, Knight online niye 3 FPS? Ne istiyor Knight 1080 Ti istemiyor ya 15 yılın oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ekran kartı ayarlarınızıdan program ayarlarını bulup oradan oyununuzu ekleyin ardından ekran kartı değiştir kısmından kendi ekran kartınızı seçiniz.

Knight Online sıkıntılı bir oyun muhtemelen sizin bilgisayarınızda sorun yoktur. Yeni ekran kartları desteklemediği için onboard açıyor ve yeterlidir. İşlemciniz nedir ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı