Prax
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- Kingston Kingston HyperX Fury 16 GB 3200
- SSD veya HDD modeli
- SanDisk 480 GB SSD Plus
- Ekran kartı
- MSI GEFORCE RTX 3060 GAMING X 12GB GDDR6 192bit
- Anakart
- Asus TUF Gaming X570-Pro (Wi-Fi) AMD X570 5100 MHz
- İşlemci
- R77 5800X
Cougar 850W 80Plus Bronze güç kaynağı ve Kingston HyperX Fury 8 GB ek olarak ekledim bölümde eklenmediği için 3000 MHz'de kullanıyorum sistemi. MSI MAG CoreLiquid 360r V2 sıvı soğutucu ile OC yapıyorum işlemciye sıcaklık değerleri gayet normal 48 üstüne çıkmıyor. PUBG oynarken bilgisayar 1-2 saat arası oyundayken kendini kapatıyor. Tek RAM kullanmayı denedim 3200 MHz'de iki RAM'li 3000 MHz kullandım her türlü bilgisayar kendini oyun oynarken iki şekilde de kapatıyor. Sizce sorun ne olabilir? RAM uyuşmazlığı diyeceğim tekli olarak da kullandım yine oyun oynarken yapıyor hiçbir şey yapmadan açık bıraktım bilgisayar kendini kapatmıyor. Sorunu gerçekten anlamıyorum anakartın ışıkları yanıyor Cooler Master kasa kullanıyorum açma tuşunda ve anakartta ışık oluyor ancak klavye sıvı soğutucu ve kasanın önündeki RGB'ler kapanıyor. Diğer dediklerim ise açık 1-2 saat arayla kapanıyor oynatıyor ama kapatıyor. İlginç anlamadım sorunu yaşayan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Yukarıdaki sistemde olan her şey sıfır bu arada SSD Power ve 8 GB RAM dışında. Ek olarak bilgisayarı 16 saat açık bıraktım sistem kapanmıyor. İşlemcim Ryzen 7 5800X arkadaşlar. Ekran kartı ısısı %60 üstüne çıkmıyor ne yapmalıyım sizce arkadaşlar ramlerin frekansını düşürüp mü denesem anlamış değilim bu sorunu buna benzer sorun yaşayan arkadaşlar varsa eğer bilgilendirirse sevinirim.
Arkadaşlar sistem normalde açıkken kapanmıyor bilgisayar oyun oynarken 15-20 dakka arası kendini kapatıyor ben sorunu ciddi anlamda anlamadım bilgisayarın power tuşunun ışığı açık kalıyor ve anakartında ekran sistem kendini kapatıyor power tuşu açık gözüküyor ekran kartı ve sıvısoğutucu rgbleri ise kapanıyor sorun sizce ne olabilir ciddi anlamda sinirlerimi bozmaya başladı bu sorun sistemde olan çoğu şey sıfır ekran kartı sıvısoğutucu anakart 16 gb ram işlemci dahil.
Sadece bilgisayar kendini pubg oynarken resetliyor bu arada.Cougar 850W 80Plus Bronze güç kaynağı ve Kingston HyperX Fury 8 GB ek olarak ekledim bölümde eklenmediği için 3000 MHz'de kullanıyorum sistemi. MSI MAG CoreLiquid 360r V2 sıvı soğutucu ile OC yapıyorum işlemciye sıcaklık değerleri gayet normal 48 üstüne çıkmıyor. PUBG oynarken bilgisayar 1-2 saat arası oyundayken kendini kapatıyor. Tek RAM kullanmayı denedim 3200 MHz'de iki RAM'li 3000 MHz kullandım her türlü bilgisayar kendini oyun oynarken iki şekilde de kapatıyor. Sizce sorun ne olabilir? RAM uyuşmazlığı diyeceğim tekli olarak da kullandım yine oyun oynarken yapıyor hiçbir şey yapmadan açık bıraktım bilgisayar kendini kapatmıyor. Sorunu gerçekten anlamıyorum anakartın ışıkları yanıyor Cooler Master kasa kullanıyorum açma tuşunda ve anakartta ışık oluyor ancak klavye sıvı soğutucu ve kasanın önündeki RGB'ler kapanıyor. Diğer dediklerim ise açık 1-2 saat arayla kapanıyor oynatıyor ama kapatıyor. İlginç anlamadım sorunu yaşayan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Yukarıdaki sistemde olan her şey sıfır bu arada SSD Power ve 8 GB RAM dışında. Ek olarak bilgisayarı 16 saat açık bıraktım sistem kapanmıyor. İşlemcim Ryzen 7 5800X arkadaşlar. Ekran kartı ısısı %60 üstüne çıkmıyor ne yapmalıyım sizce arkadaşlar ramlerin frekansını düşürüp mü denesem anlamış değilim bu sorunu buna benzer sorun yaşayan arkadaşlar varsa eğer bilgilendirirse sevinirim.
Arkadaşlar sistem normalde açıkken kapanmıyor bilgisayar oyun oynarken 15-20 dakka arası kendini kapatıyor ben sorunu ciddi anlamda anlamadım bilgisayarın power tuşunun ışığı açık kalıyor ve anakartında ekran sistem kendini kapatıyor power tuşu açık gözüküyor ekran kartı ve sıvısoğutucu rgbleri ise kapanıyor sorun sizce ne olabilir ciddi anlamda sinirlerimi bozmaya başladı bu sorun sistemde olan çoğu şey sıfır ekran kartı sıvısoğutucu anakart 16 gb ram işlemci dahil.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: