R9 200 Series MSI Afterburner ayarları

ardabicer06

Picopat
Daha fazla  
Selam.

Merhaba arkadaşlar bu işleri tam bir bilgim olmadığı için size sormak istedim cevaplarsanız sevirim. Ve benim sistemimden çok fazla ses geldiği için fan Speed'i düşürdüm hatta en aza çektim. Zararı olur mu?

Screenshot_69.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Afterburner ayarlarında dereceye göre fan hızını arttırabiliyorsunuz 50-60 derece arası için düşük fan hızları seçebilirsiniz.

Bu fotoyu çektikten sonra basmıştım kusura bakmayın.

Estağfirullah. Oradaki fan ayarını o şekilde kullanmanızı tavsiye etmem. Soldaki ayarlar butonuna basın, açılan pencerede "kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolünü aç"a basın. Oradan kendiniz ayarlayın. Mesela benim 50 dereceye kadar fan çalışmıyor, 70 derecede ise %100 hızına ulaşıyor. (siz daha yüksek bir derecede %100'e ulaşacak şekilde ayarlayabilirsiniz çok sesli ise. Benim ekran kartımın fan devri düşük, sesi çıkmıyor pek.)

Ekran Görüntüsü (5).png

Estağfirullah. Oradaki fan ayarını o şekilde kullanmanızı tavsiye etmem. Soldaki ayarlar butonuna basın, açılan pencerede "kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolünü aç"a basın. Oradan kendiniz ayarlayın. Mesela benim 50 dereceye kadar fan çalışmıyor, 70 derecede ise %100 hızına ulaşıyor. (siz daha yüksek bir derecede %100'e ulaşacak şekilde ayarlayabilirsiniz çok sesli ise. Benim ekran kartımın fan devri düşük, sesi çıkmıyor pek.)

Eki Görüntüle 995752

Teşekkür ederim deneyeceğim.

Selam.

Merhaba arkadaşlar bu işleri tam bir bilgim olmadığı için size sormak istedim cevaplarsanız sevirim. Ve benim sistemimden çok fazla ses geldiği için fan Speed'i düşürdüm hatta en aza çektim. Zararı olur mu?

Eki Görüntüle 995743
Fan hızını o kadar azaltmanı tavsiye etmem. R9 270x ekran kartım daha 3 ay önce bu nedenlerle yandı.

Eki Görüntüle 995752

Dosya Ekleri

• Screenshot_70.png
    Screenshot_70.png
    21,3 KB · Görüntüleme: 41
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı