R9 200 ve i5 4670 Sistemde reset atma sorunu

drnozdr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslarım benim masaüstü bilgisayarım oyunların yükleme ekranlarında bazı oyunlarda da sadece oynarken bile kendine "restart" atıyordu. Araştırdım sonuçta işlemcinin ısınmasından dolayı olduğu kararına vardım. Çünkü stok fanım vardı gittim. Yeni fan aldım sorunsuz çalışıyor. Modeli ise "cnps5700zalman"dır. Aldım ve ardından tekrar restart atma olayları başladı. Pc özelliklerimi fotografta belirttim. Lütfen yardım edin.

pc specs.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan almadan önce sıcaklıkları kontrol ettiniz mi hiç ? Tavsiyem harici ekran kartını söküp sistemi bir süre Intel ekran kartıyla kullanmanızdır. AMD kartta sorun olabilir yüksek ihtimalle. Ama bunlardan da öncesi BIOS güncellemesidir mutlaka. Sonrasında ekran kartını 14.9.1 Beta sürüme güncellemek var tabii. Bir de güç kaynağı dahil sisteminizin teknik özelliklerini ayrıntılı olarka yazın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı