R9 270 55-60 Derece Normal Mi?

twibby

Megapat
Merhabalar
Daha önce Bu konudan bilgi almıştım fakat güç kaynağının sorun çıkabileceği söylendi.
Bugün R9 270 aldım Thermaltake 500 Watt güç kaynağı ile şuanda bir problem gözükmüyor.
Fakat "Gpu Tweak" programı ile sıcaklığın yaklaşık 55-60 derece arasında olduğunu gördüm bu normal bir şey mi acaba yoksa gerektiğinden çok mu ısınıyor?
Bu duruma göre yeni bir güç kaynağı da almayı düşünüyorum ama öncelikle fikirlerinizi sorayım diye düşündüm.

Güç kaynağının detaylı fotoğrafı:
güc.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Boşta değil bilgisayar da "Crysis 2 " mevcuttu onunla denedim 3 saat kadar oynandı ve 70 derece oldu 1 saatte de 67 derece ulaştı
Güç kaynağından dememin sebebi yeterli enerjiyi alamayıp fanlara yeterli enerji vermiyor mu şeklinde bir düşünce
Bunun yanında "GPU Tweak" ile fan hızı auto yada manual olarak ayarlanabiliyor manual halidne en yüksek hızına çıkardığımda fandaki hız artış sesi belli ediyor
Ayrıyeten şuan Dvi kablosu değil Vga dönüştürücü ile kullanıyorum monitör desteğim var fakat daha kablo almadım

Aşırı ısınırsa performans düşüklüğü veya takılmalar olur, grafiklerde bozulmalar görürsün. Sıcaklık değeri normalin biraz üstünde ama aşırı sıcak değil, normal sayılır.

Eki Görüntüle 93393
O testler nerede yapılmış ama? Yaz sıcağında mı yapılmış yoksa kışın mı? 70 derece normal çünkü yaz aylarında.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı