R9 270’den RX50’e geçmek

İşlemci ile güzel şekilde kullanırsın darboğaz yapacağını sanmam. Güç kaynağı da yeterli olacaktır diye düşünüyorum ama daha yüksek alman cidden daha iyi olabilir.
Dediğim gibi güç kaynağını değiştirirsem bütçem çok sıkıntıya giriyor onun yerine RX570 alsam nasıl olur?

RX 570' in minimum istediği güç kaynağı 450W. Ancak güç kaynağın 12V üzerinden ilettiği toplam güç akımına bakmak gerekiyor çünkü 450W yazsada tüm gücünü 12V kanalından veremiyor bu yüzünden kesin konuşamayabilirim veya bundan anlayanlar sana daha iyi yardımcı olacaktır.

RX 570' in minimum istediği güç kaynağı 450W. Ancak güç kaynağın 12V üzerinden ilettiği toplam güç akımına bakmak gerekiyor çünkü 450W yazsada tüm gücünü 12V kanalından veremiyor bu yüzünden kesin konuşamayabilirim veya bundan anlayanlar sana daha iyi yardımcı olacaktır.
Kasanın içinde gücü nasıl dağıttığını gösteren bir kağıt vardı onu buraya atsam ona göre konuşsak olabilir mi?

Olabilir genelde güç kaynağın yanında güç değerleri yazar o fotoğrafta olabilir. Veya ürünün linkinde bulabiliriz.
İşte modelini falan bilmiyorum sistemim baya eski zaten. Kasayla beraber olan bir güç kaynağıydı.
Olabilir genelde güç kaynağın yanında güç değerleri yazar o fotoğrafta olabilir. Veya ürünün linkinde bulabiliriz.
İşte modelini falan bilmiyorum sistemim baya eski zaten. Kasayla beraber olan bir güç kaynağıydı.

Sisteminizin enerji gereksinimi olduğu için 500W PSU önerdim hocam.
İşte bütçemi biraz zorladığı için psu alamıyorum onun yerine RX570 alsam sıkıntı olur mu diye sordum.
Ama şuan şehir dışında olduğum için o kağıdın fotoğrafını atamam 1-2 gün sonra dönücem eve.

Peki ikinci el güç kaynağı alma konusunda ne düşünüyorsunuz? 250 TL ye Corsair CX600 buldum herhangi bir sorunu yoksa alınabilir mi? Sorunu olup olmadığını nasıl anlarım?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı