R9 280X'ten RX 580'e geçmek

Spawrain

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, 3 yıl önce aldığım ekran kartını temizlerken sanırım fanını bozmuşum. Ekran kartımı biraz test ettim bazı oyunlarda ekran kartımın sıcaklığı 70-80 derecelere çıkarken bazı oyunlarda 90-96 derecelere kadar çıkıyor. Oyundan atma falan daha yaşamadım. i5 4460 işlemci kullanıyorum. Ekran kartımı RX 580 ile değiştirsem ne kadar performans farkı olur değiştirmeli miyim? Yeni AMD ekran kartlarını beklemeli miyim? Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart değişmeyecekse i7 modeli olanlar 4790 veya 4790K gibi işlemci olabilir. 4 çekirdek ve 8 thread bir işlemci videolara baktım kartın tamamını kullanıyordu. Youtube' de 4790K RX 580 yazarak bakabilirsiniz. Ancak fiyat makulsa alın derim eski bir işlemci çünkü. Anakartın destekliyordur herhalde.
Biraz daha bekleyip anakart, işlemci ve ekran kartını değiştirmek en mantıklısı olacak sanırım. Amd bir işlemciye geçmek istiyordum zaten. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı