R9 270X Marka Seçimi

anlacer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartı için aklımda Sapphire vardı ama Asus'un soğutması daha iyi diyorlar. Sizce hangisini seçmeliyim? MSI veya Powercolor da olabilir.

İşlemcim i3 4160 ve 500watt 80+ PSU alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim, bana kalırsa Msı GTX960 al sadece arada 30-40 tl fiyat farkı var hatta msı r9 270x den sadece 10 tl kadar fark var buyur buda linki:MSI 912-V320-016 GTX 960 GAMING 2G Nvidia. Eğer siteye güven sıkıntısı yaşayacağını düşünüyorsan hiç düşünme ben 4 ay önce sistem topladım ve ekran kartım MSI GTX960 gayet güzel bir kart hem daha az enerji harcar.

700 TL üstü için GTX 960 daha alınası duruyor. En azından GTX 950 düşünülebilir.
Asus TRIX GTX950-DC2OC-2GD5 Nvidia

Kardeşim, bana kalırsa Msı GTX960 al sadece arada 30-40 tl fiyat farkı var hatta msı r9 270x den sadece 10 tl kadar fark var buyur buda linki:MSI 912-V320-016 GTX 960 GAMING 2G Nvidia. Eğer siteye güven sıkıntısı yaşayacağını düşünüyorsan hiç düşünme ben 4 ay önce sistem topladım ve ekran kartım MSI GTX960 gayet güzel bir kart hem daha az enerji harcar.

Sapphire vatanda 500TL civarıydı o yüzden onu almayı düşünüyordum ancak şu an zam gelmiş :( Asusun soğutması daha iyi diyorlar, Sapphire için olumlu yorumlar da var olumsuzlar da var. GTX hakkında hiç bilgim yok neden önerdiniz?

Msi'ın soğutması ve yazılımı her iki markadan da iyidir. Ekran kartı için maksimum bütçen nedir?

500 - 550TL civarı bütçe ayırdım ekran kartı için. Genelde n11'den alışveriş yapıyorum indirim çekleri olduğu için, çok acelem yok almak için o yüzden indirimleri takip ediyorum.

Aslında çok fazla oyun tutkunu değilim, bu ekran kartı bana fazla bile gelebilir :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı