O
OceanWave
Ziyaretçi
Bak kasana sığmayabilir ölçmen lazım. Eğer sığmaz ise Gtx750 Ti al küçük olanlardan zaten kart ısınmıyor tek fan olsa dahi yeterlidir.
Hocam kasasına sığsada olmaz ya ucu ucuna sığacak sonra ısınma sorunu yaşıyacak adım gibi eminimBak kasana sığmayabilir ölçmen lazım. Eğer sığmaz ise Gtx750 Ti al küçük olanlardan zaten kart ısınmıyor tek fan olsa dahi yeterlidir.
Yükte kardeşim fark ettiysen kasam devasa 6 fanlı yan kapak fanı 200 mm Fan kontrolcü var. Pcs + 3 fanlı pcs nin açılımı (power cooling system) 77 derce ee güzel kardeşim senin o ufak kasanda sorun çıkarır.rampage12 Kardeşim yükte mi boşta mı ? Yükteyse çok normal 85 e kadar ısınıyor bunlar.
Crysis 3 ultrada denedim 30 35 fps arası verdi ısı değerleri 71 dereceye 1 max 2 defa çıktı. Sanmıyorum dediğim gibi 4850 yanıyordu benim
Ve bunada değinmek istiyorum 2. açtığım konuda işlemci sıkıntı yaratmaz diyolardı darboğaz yapmaz diyolardı burdada yapar diyolarNasıl güvenicem
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.