R9 270X vs HD 7850

Bak kasana sığmayabilir ölçmen lazım. Eğer sığmaz ise Gtx750 Ti al küçük olanlardan zaten kart ısınmıyor tek fan olsa dahi yeterlidir.

Ucu ucuna sığmayacak yahu ben taktım önceden 4850 den 1-2 cm uzun,ama daha kalın. Benim 4850 ses çıkartıyor diye yatırıyorum. Ayağımı dokundurduğumda yanıyor. Sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
rampage12 Kardeşim yükte mi boşta mı ? Yükteyse çok normal 85 e kadar ısınıyor bunlar.
Yükte kardeşim fark ettiysen kasam devasa 6 fanlı yan kapak fanı 200 mm Fan kontrolcü var. Pcs + 3 fanlı pcs nin açılımı (power cooling system) 77 derce ee güzel kardeşim senin o ufak kasanda sorun çıkarır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek sorun kasa değil işlemci. Eğer R9 270X alırsan dar boğaz oluşabilir. Tam verim alamazsın. Ya R9 270 al ya da Gtx750 Ti ya da HD7850.

Crysis 3 ultrada denedim 30 35 fps arası verdi ısı değerleri 71 dereceye 1 max 2 defa çıktı. Sanmıyorum dediğim gibi 4850 yanıyordu benim

Ve bunada değinmek istiyorum 2. açtığım konuda işlemci sıkıntı yaratmaz diyolardı darboğaz yapmaz diyolardı burdada yapar diyolar :) Nasıl güvenicem :)

Bencede bir şey değiştirmeyeceksen 750ti alman en mantıklı karar.

Crysis 3 ultrada denedim 30 35 fps arası verdi ısı değerleri 71 dereceye 1 max 2 defa çıktı. Sanmıyorum dediğim gibi 4850 yanıyordu benim

Ve bunada değinmek istiyorum 2. açtığım konuda işlemci sıkıntı yaratmaz diyolardı darboğaz yapmaz diyolardı burdada yapar diyolar :) Nasıl güvenicem :)

Farkettiysen ben darboğaz yapar demiyorum :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı