R9 270X'li Sistem

• Konuyu başlatan Slayer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 3.581
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sistem bu haftasonu ile 2220 tl
Monitöre gelcek olursak,
Aoc 21.5" E2262Vwh/BW GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Geniş Ekran - Monitörler - Vatan Bilgisayar hafta sonu ile 386 tl toplam 2600tl oluyor sistem
Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Geniş Ekran - Monitörler - Vatan Bilgisayar haftasonu ile 538 tl toplam 2740 tl oluyor sistem
pGZh8pw.png

Sistem bence güzel oldu. VN247H'yi ben kullanıyorum, memnunum. GTX 770 ile birlikte alabilecekseniz tavsiye ederim. Bütçenizi aşarsa AOC'u seçebilirsiniz.

Sistem bu haftasonu ile 2220 tl
Monitöre gelcek olursak,
Aoc 21.5" E2262Vwh/BW GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Geniş Ekran - Monitörler - Vatan Bilgisayar hafta sonu ile 386 tl toplam 2600tl oluyor sistem
Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Geniş Ekran - Monitörler - Vatan Bilgisayar haftasonu ile 538 tl toplam 2740 tl oluyor sistem
pGZh8pw.png

Ekran kartini degistirmeniz iyi olmus. Bir de neden dev bir kasa sectiniz? Anakartiniz Mini-ITX ya da Micro-ATX olmali. Kasa olarak da sessizligi on plana cikaran ''Cooler Master Silencio 352'' urununu koyarsaniz hic bir eksikligi kalmaz. :)

Aynen öyle yapacağım dolarında 2tl ye düşmesi bekleniyor düşerse kesin vn247h +gtx770 birlikte alırım
Birde anakart işemci amd ekran kartı nvidia olursa bi aksilik çıkarmı?

Aynen öyle yapacağım dolarında 2tl ye düşmesi bekleniyor düşerse kesin vn247h +gtx770 birlikte alırım
Birde anakart işemci amd ekran kartı nvidia olursa bi aksilik çıkarmı?

Kasa bu ve yaklasik 100 TL daha ucuz. SILENCIO MidT ATX SİYAH KASA - Cube - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar

Pek cikacagini zannemiyorum. Ama Amd anakartlarda ram'lerin Amd olmali. O konu hakkinda bir bilgin var mi? Aksi takdirde Ram'lerin frekansi 1600 olsa bile 800'e dusuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı