R9 280 AC Unity kaldırır mı?

CODEX

Megapat
Daha fazla  
İ7 4790
16gb 1600mhz ddr3
AMD R9 280 3gb 384 bit

Arkadaşlar Lowda açar diyorlar. Unityi çü.nkü HD 7950 nin isim değiştirilmiş halimiymiş neymiş R9 280
Unity de Minumum olarak HD 7970 istediği için kaldırmaz lowda açar diyolar doğru mudur? Ben sizin foruma sormak istedim burda daha tecrubeli kişiler olduğu için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru değil. Bunu söyleyen bir bakkaldır kesin. Arkadaşım. R9 280 baya revizyon geçirilmiş halidir. Performansı baya yüksek olacaktır. İşlemcinde iyi, darboğaz olmaz. Ekran kartın elinden geldiğince performansını koyacaktır ortaya. Ben high'te 1080P oynarsın diyorum.

Şimdi CanYouRunit diye bi site var ben ona giriyorum. Ekran kartın yetersiz diyor. Aygıt Yöneticisinde benim ekran kartım R9 200 series yazıyor. CanYouRunit HD 7950 diye algılıyor unity minumum için yetersiz diyor.

İ7 4790
16gb 1600mhz ddr3
AMD R9 280 3gb 384 bit

Arkadaşlar Lowda açar diyolar. Unityi çünkü HD 7950 nin isim değiştirilmiş halimiymiş neymiş R9 280
Unity de Minumum olarak HD 7970 istediği için kaldırmaz lowda açar diyolar doğru mudur? Ben sizin foruma sormak istedim burda daha tecrubeli kişiler olduğu için.
Kim söylemişse oyunu kur, videosunu çek ve ona izlet. :)

zElqE9.jpg
14.9 kullanıyorum zaten bakın şimdi ben 8.1 geçtim Ekran kartı driverini kurmadım baktım Windows kendisi kurmuş bakayım aygıt yöneticisine dedim birde ne göreyim kartı HD 7950 olarak tanıtmış.

R9 280 kullananlar da böyle bir sıkıntı var mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı