R9 280 çizgili ekran

Adem~ALBAY

Hectopat
Arkadaşlar merhaba geçenlerde PC'de Mafia 2 remake oynarken monitör aniden çizgi çizgi oldu ve ben kapattım. Açtığımda ise açılmıyordu sistem kendine gelmiyordu. Sadece onboarddan çalışıyor. Ekran kartının ne sıkıntısı olabilir. Ekran kartım R9 280. şu an hala çalışmıyor ama geçenlerde RAM'larin birini çıkarıp taktım bir şeyler yaptım çalıştı. 21 dk sonra tekrar gitti. Bu görseli internetten buldum fakat benimki de bunun yatay çizgili hali geçenlerde de wattmann sorunu ile karşılaşmıştım.

Dosya Ekleri

• bd8ac5ecd0d3d1e76a88724ad77dab7e.jpg
    bd8ac5ecd0d3d1e76a88724ad77dab7e.jpg
    343 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba geçenlerde PC'de Mafia 2 remake oynarken monitör aniden çizgi çizgi oldu ve ben kapattım. Açtığımda ise açılmıyordu sistem kendine gelmiyordu. Sadece onboarddan çalışıyor. Ekran kartının ne sıkıntısı olabilir. Ekran kartım R9 280. şu an hala çalışmıyor ama geçenlerde RAM'larin birini çıkarıp taktım bir şeyler yaptım çalıştı. 21 dk sonra tekrar gitti. Bu görseli internetten buldum fakat benimki de bunun yatay çizgili hali geçenlerde de wattmann sorunu ile karşılaşmıştım.
Yanma olabilir, fırınlayın demeyeceğim fakat temizlemeyi deneyin.
Ramlerin ve ekran kartının sarı kısımlarını silgi ile silin.

En olmayacak yerden çıkabilir sorun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı