R9 280 Crash Dump Mavi Ekran

Daha fazla  
Merhaba arkadaslar, VTX R9 280'e sahibim. Birkac kere oc denedim ancak isindigini gorunce normale dondum. Suan Crysis 3 e girdigimde 5-6 dakikada fan otoda 80 derecelere cikiyor. Ve mavi ekran geliyor. 5 6 kere denedim ve bazilarinda sadece siyah ekran geldi. Ne yapmaliyim? Eve gelince minidump in icindeki dosyayida atacagim.

Pardon birkaç gündür yoktum. Bios ayarlarini simdi defaulta cektim. Afterburner uzerinden OClamistim ve zaten hemen geri cekmistim. Minidump dosyasini yanlislikla silmisim ancak sildikten sonra birkac kere daha mavi ekran geldi. Benim merak ettigim, Afterburner uzerinden Gpu sicakligini kontrol ediyorum. Ornegin Batman Arkham Origins 3 saat 82-83 derecede fps dusmesi olmadan oynadim. Ancak sonrasinda Far Cry 3 girdigimde 70 derecede siyah ekran veya mavi ekran verdi. Ayni sekilde gta5 77 derecede. Bunun nedeni nedir? Fani fullemem gerekir mi? Tesekkur ederim..

Cpu genelde bosta minimum 39 dereceydi. Suan baktigimda 34 ve gittikce dusuyor. Ben cpu sicakligindan kaynakli olabilir diye dusunuyorum. Cunku gpu 83 derecede 3 saat oynayip sonrasinda 70 derecede kapanmasi merak konusu. Ve de cpu 72 derecelere cikabiliyordu. Tesekkurler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı