R9 280 veya GTX 760

Bedirhan28

Hectopat
Daha fazla  
Shapphire r9 280 3gb 384 bit mi yoksa asus gtx760 2gb 256 bit mi?
Bide intel işlemcimde amd ekran kartı çalışır mı ? Son olarak bu fiyatlarda ekran kartı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ;

Benim şahsi görüşüm 1 kerede iyi bir ekran kartına sahip olmak istiyorsanız Quadro serisini öneririm.
Ekran kartları AMD yada Intel diye de ayırmaz.

R9 280 değilde 280x veya 285 alabilirseniz daha iyi olur gtx 760 a kıyasla.
İntel amd farketmez hepsini hepsinde kullanabilirsin.

Merhaba ;

Benim şahsi görüşüm 1 kerede iyi bir ekran kartına sahip olmak istiyorsanız Quadro serisini öneririm..
Ekran kartları amd yada intel diyede ayırmaz.

Hocam sizin Quadro 'yu önerme sebebiniz nedir beni aydınlatır mısınız?

Gtx 760 ve r9 280 arasında kalan bir insan Quadro serisi ile ne kazanacak?

Hocam sizin Quadro 'yu önerme sebebiniz nedir beni aydınlatır mısınız?

Gtx 760 ve r9 280 arasında kalan bir insan Quadro serisi ile ne kazanacak?

Ouadro performansı hakkında bilgilendirmeleri kendi internet sitesinden bakabilirsiniz.
Ayrıca 2 ekran kartı arasında kalan arkadaşa istinaden o ekran kartlarına vereceği fiyatlara aynı fiyatlarda.
Örneğin ; Quadro k620 2gb 128 bit ddr3 alabileceğini söyledim.

@Web Delisi Quadro ekran kartlarının ne işe yaradığı konusunda bir fikrin var mı peki? Quadro serisi, oyun oynanacak bir bilgisayarda işe yaramaz. Çizim yapacak olan biri de R9 280 ya da GTX 760 ekran kartlarını sormaz.

Evet var. Cuda çekirdeğinin diğerlerine oranla daha fazla olması. Video kurgu ve render konusunda iyidir.

evet kar

Evet var.. Cuda çekirdeğinin diğerlerine oranla daha fazla olması.. Video kurgu ve render konusunda iyidir.
Peki başlığı açan arkadaşın çizim yapacağı kanısına nereden vardınız? Bu forumda 50 kişi ekran kartı sorsa bunun ancak 1 ya da 2 tanesi çizim için sorar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı