R9 280 vs GTX 760 kararsızlığı

Gerçi 270X alıyorsanız sıkıntı olmaz. Bazı 280X modelleri 8 tane 8 pin isteyebiliyor, o yüzden sormuştum.

Sürücü meselesine gelirsek HDD denilen varlık WR bir aygıt. Kurarsın, beğenmezsen siler, farklı sürücü yüklersin :)

Gerçi 270X alıyorsanız sıkıntı olmaz. Bazı 280X modelleri 8 tane 8 pin isteyebiliyor, o yüzden sormuştum.

Sürücü meselesine gelirsek HDD denilen varlık WR bir aygıt. Kurarsın, beğenmezsen siler, farklı sürücü yüklersin :)

R9 280'mi alsam. Sonuçta bir kez alıyorum. İyisini alayım diyorum. Yine kararsızlık içindeyim :D. Asus R9 280 Sizce nasıl ? Bir ara görüntüde doku hataları vs. hatalar var diye bir söylenti çıkmıştı. Bu sorun yine devam ediyor mu ?

Bizzat yakın arkadaşıma aldırdım ASUS R9 280. Hiçbir sıkıntı yaşamadı ancak genel konuşamam.
Eğer bir sorun olursa iade etme hakkınız mevcut zaten.

Bunun dışında almışken 280X almanızı öneririm. 660'dan 270X'e çıkmanın çok bir mantığı yok.
280X için 750 lira civarı bir bütçe gerekiyor.

Bizzat yakın arkadaşıma aldırdım ASUS R9 280. Hiçbir sıkıntı yaşamadı ancak genel konuşamam.
Eğer bir sorun olursa iade etme hakkınız mevcut zaten.

Bunun dışında almışken 280X almanızı öneririm. 660'dan 270X'e çıkmanın çok bir mantığı yok.
280X için 750 lira civarı bir bütçe gerekiyor.

R9 280 Almaya karar verdim. Hani bir kere alıyorum. İyisini alayım'da uzun süre gitsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı