R9 280 Yüksek Isı Sorunu

manaz88

Hectopat
Daha fazla  
MSI R9 280 ekran kartım var. En yüksek ayarda Far Cry 3 de ısınma 86, Sleeping dogs'da ısınma 98 gördü. Cs Go bunda da ısınıyor. FPS sorunu yaşamıyorum ama çok ısınıyor. Kasayı 2 tane fan attım açık alana çıkarttım bundan mütevellit ısınma 70-80 arası gidip geliyor. Ekran kartında overclock yapmadım. Sizce ekran kartında mı sorun?

Yapıyom Yapmaz Olurmuyum 5 veya 6 Derece Etki Ediyor Ama Kasa Öyle Bir Isınıyor Ki Sıcaklığı Kasanın Ön Tarafından Kasaya Dokunarak Hissedebilirsin O derece Sıcak Olur

Ekran kartını ne zamandır kullanıyorsunuz? Kasanın alt tarafına 1 adet 12 CM fan alın ekran kartına direkt hava vericek şekilde takın. Kasanızın içini temizlemenizi öneririm. Aldığınız kasa fanları hangi şekilde taktınız yanlış takmış olabilirsiniz.

Kasanın ısınması kasa fanlarının çalştığına işarettir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını alalım bir yıl olucak daha tam olmadı garantisi var daha, kasam Corsair Carbide 200 R serisi ben üst rafa 2 tane fan yerleştirdim içeri doğru havayı vuruyor Hyper 212 evo sayesinde ısı kasanın arkasından çıkıyor. Fanları geçen temizledim bişi fark ettimi diye sorarsan eğer, 4 veya 5 derece etki etti yani ısı yine kasaya vuruyor her şekilde o ısının varlığını hissedebilirsin

Kablo yönetim sistemi var zaten kasada ben elimden geldiğin bütün kabloları arka tarafa topladım hava silikasyonunu engelleyen bi durum yok Ben zaten Afterburndan yükseltiyom %60 filan getiriyom en kötü Cust 2 de bile ısınma meydana geliyor ben başkalarına bakıyom adamlar diyo 65 dereceyi geçmiyor yazıyor benm ekran kartındamı sorun var anladım bi türlü

şimdi ben üst tarafa koyduğum2 fanı dışarıya vurcak şekilde değiştirmeme istiyorsun öyle olunca kasa daha fazla rahat edecek diyosun,doğru anlamışım değil mi?

Bide acaba ekran kartını garantiyemi versem zaten evde internetim yok evide taşıyacaz maksat bi görünsün garantiye onarılır belki Acaba voltajdan kaynaklanırmı bu ısınma hani elektrik fazla gitmez ekran kartı fanı hızlı çalışmaz vs. böyle bi ihtimal varmıdır?

yanıyooo yaıyooo.png
su isiya bi bakinsana abi bn iki tane fan atinca anca 80 dustuyse

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı