R9 280X İle Tüplü Monitör Çalışır Mı?

onur zengin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayar toplayacağım fakat aklıma bir şey takıldı ben de tüplü monitör var R9 280x almayı düşünüyorum. Çalıştır mı ekran kartı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer o monitörle, o ekran kartını kullanacaksan illa. Bir süre sonra diyeceksin ki, bu ekran kartı çok kötü. :) Suçlu ekran kartı olacak, çünkü VGA bağlantıda dalgalanmalar falan olacak. Ama git direk monitör al. :)

Eğer o monitörle, o ekran kartını kullanacaksan illa. Bir süre sonra diyeceksin ki, bu ekran kartı çok kötü. :) Suçlu ekran kartı olacak, çünkü VGA bağlantıda dalgalanmalar falan olacak. Ama git direk monitör al. :)
Vga ile dalgalanma yapmak zorunda değil ekran kartı üreticisi portları dandik takarsa tabi dalgalanma yapar. Sonuçta bu kartlar geriye dönük olmalılar.

O ekran kartını yazık etmeyin tüplü monitör ile. :( Alacaksanız bile sonra imkanınız olduğunda hemen monitörü değiştirin.
Değişme zamanı gelmiş evet ama değiştirmezse r9 270x veya 760 alsın hem memnun kalır hemde fazla para çıkmaz cebinden.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı