ilkertolgun
Decapat
Selamlar öncelikle. Buralarda yeniyim bir yanlışım olursa affola.
Bilgisayar özelliklerim:
Gigabyte GA-970A-UD3 anakart.
AMD FX (tm)-8120 3.10GHz 8 çekirdek işlemci.
12 GB DDR3 RAM.
Everest 850W PSU (modelini bilmiyorum...)
AMD R9 280X 3G ekran kartı.
Sıkıntım şu: bilgisayarı yaklaşık 3-4 ay önce bir tanıdığımızdan 2. ele aldım. Aldığım günden beri sıkıntılar yaşamaktayım. Bilgisayar boşta dahi olsa durup dururken donuyor, hele arkada bir ses veya video açıksa çalan şey anlam veremediğim bir hale bürünüyor. Ne kadar beklesem hiçbir şekilde düzelmiyor, reset atmak zorunda kalıyorum. Bu oyunlarda da birçok kez oldu, internette dolaşırken veya Discord açıkken. Bu konuyu çok kez forumlarda araştırdım ne yapsam maalesef ki çözüme ulaşamadım ve artık sabrım taştı.
Denediğim şeyler:
-Virüs taraması yaptım.
-BIOS'u default ayarlarına çektim.
-SSD kablolarını ve diğer HDD kablolarını kontrol ettim.
-Format atmadım.
-Herhangi bir uygulama ile bileşenleri taratmadım çünkü bu konularda yardıma ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
Bilgisayar özelliklerim:
Gigabyte GA-970A-UD3 anakart.
AMD FX (tm)-8120 3.10GHz 8 çekirdek işlemci.
12 GB DDR3 RAM.
Everest 850W PSU (modelini bilmiyorum...)
AMD R9 280X 3G ekran kartı.
Sıkıntım şu: bilgisayarı yaklaşık 3-4 ay önce bir tanıdığımızdan 2. ele aldım. Aldığım günden beri sıkıntılar yaşamaktayım. Bilgisayar boşta dahi olsa durup dururken donuyor, hele arkada bir ses veya video açıksa çalan şey anlam veremediğim bir hale bürünüyor. Ne kadar beklesem hiçbir şekilde düzelmiyor, reset atmak zorunda kalıyorum. Bu oyunlarda da birçok kez oldu, internette dolaşırken veya Discord açıkken. Bu konuyu çok kez forumlarda araştırdım ne yapsam maalesef ki çözüme ulaşamadım ve artık sabrım taştı.
Denediğim şeyler:
-Virüs taraması yaptım.
-BIOS'u default ayarlarına çektim.
-SSD kablolarını ve diğer HDD kablolarını kontrol ettim.
-Format atmadım.
-Herhangi bir uygulama ile bileşenleri taratmadım çünkü bu konularda yardıma ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: