R9 280X sisteme R9 390 upgrade

MSİ GTX 970 mi MSI R9 390 mı

• MSİ GTX 970 4 GB 256 BİT DX 12

Oy: 1 16,7%
  • MSI R9 390 8 GB 512 BİT DX 12

Oy: 5 83,3%

• Oy verenlerin toplamı
    6

Boggart

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar son dönemde oyunlar çok iyi sisteme ihtiyaç duyuyordu. Ben de sistemimi yenilemeye karar verdim. Sistemim de yenileyeceğim tek şey ekran kartım olacak bana göre işlemcisi rami yeterli belki ileride 8 gb ram ilava edebilirim. Ama şuanlık ihtiyacım yok. Fazla uzatmadan sistemime geçicek olursak:

İşlemci: AMD Phenom ıı x6 black edition(4ghz)
Ram: 8 GB DDR3(DDR kısmından emin değilim ddr4 de olabilir)
Anakart: Gigabyte ma785gt-ud3h
Şuanki ekran kartım: Asus r9 280x Directcu
Alacağım ekran kartı :Msı R9 390 Gamıng
İşletim sistemim: Windows 10 pro 64bit

Alacağım ekran kartı beni nekadar idare eder görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 280X çok güçlü bir kart zaten. R9 390 almanı gerektirecek bir durum yok. Ekran kartı alacaksan Fury, Fury X, GTX 980 Tİ gibi kartlar alman daha iyi olur. R9 390 alırsan arada devasa bir performans farkı olmayacak. R9 280X fazlasıyla yeterli bir ekran kartı, eski olmasına rağmen. Ayrıca senin ekran kartından çok yeni bir güncel işlemciye ihtiyacın var, sistemin daha uzun ömürlü olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bir göz at arada okadar fps farkı varki...

Sana katılmıyorum bu sistem de gayet yeterli okadar harcama yapmanın bi manası yok ...

sistemin bir tek eksisi ekran kartının GPU su eski. Polaris geldiğinde 2 Nesil geri bir GPU olacak. Bence zaten dolar yüksek. Yazı ayıda hem Pascal hem Polaris GPU'ları çıkartırlar.Belki şuanki fiyatlar düşer. İnşallah dolarda düşerse çok mükkemmel olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı