R9 280X VAPOR-X TRI-X GDDR5 nasıldır?

GB yüksek olmalı, @Mustafa Karaoğlu

Ayrıca @Akif, neden Watch Dogs'a karşı bir artı yönün yok, yoksa bana mı öyle geldi ? Hep kötü yorumluyorsun şu oyunu.
Bence GB o kadar önemli değil önemli olan biti, modeli ve markasıdır. 3 GB bana göre aşırı gerekli değil. 2 GB işini görecektir.

Eğer bütçene biraz daha para eklersen Sapphire R9 290 Tri-X Oc Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx 11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bunu alabilirsin. GTX 780 performansı verecektir. :)
Eğer o kadar bütçen yok ise Asus Gtx770 Directcu 2 O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bu da güzel bir karttır.

M.Emre, bu soru kişiye göre değişir. Ben Watch Dogs'u indirmeye bile tenezzül etmediğimden GTX770 tercih ederdim. Ayrıca eğer Watch Dogs için de istiyorsanız GTX770'in 4gblık modelini de tercih edebillirsiniz. Tabi sadece bir oyun için değer mi? Tartışılır.

GamerGvrcn, hiçbir saat değeri, bellek boyutu vs. önemli değildir. Önemli olan iki şey vardır. Model, marka.

Watch dog's için illaki 4gb olmasına gerek. Ben 2 gb vram ile gtx680'de ultra texturelerde açıyorum bir sıkıntı olmuyor. Ram'e yazıyor heralde. bunun dışında nvidia tercih et derim gtx 770 daha iyi bir kart. Ekrak kartının iyi olmasına gelince. En önemli şey grafik işlemcinin yani gpu'nun kalitesidir. bit ve gb 2. planda gelir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı