R9 280X Vapor-X veya R9 270X Toxic

Yani, sana kalmış biraz işte o. Yoksa R9 270X Toxic de seni götürür uzun süre, o da güzel kart. Aradaki fiyat farkını vermeye gerek yok dersen al onu.

Kartınız güncel oyunlara yetecek şekildedir. Boşuna 5-10 fps için paranızı harcamaya gerek yok bence. Eğer sorun kesin ekran kartından diyorsanız orası ayrı. Size tavsiyem ekran karınızı farklı bir sisteme takıp ekran karına yüklenmeniz. Bu arada kesin alacağım diyorsanız Powercolor dan kesinlikle uzak durun. Son seride iyi işler çıkarmış olabilir yalnız bu onun diğer markalardan kaliteli yapmıyor. Önceliğiniz asus, msı veya sapphire olsun. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartınız güncel oyunlara yetecek şekildedir. Boşuna 5-10 fps için paranızı harcamaya gerek yok bence. Eğer sorun kesin ekran kartından diyorsanız orası ayrı. Size tavsiyem ekran karınızı farklı bir sisteme takıp ekran karına yüklenmeniz. Bu arada kesin alacağım diyorsanız Powercolor dan kesinlikle uzak durun. Son seride iyi işler çıkarmış olabilir yalnız bu onun diğer markalardan kaliteli yapmıyor. Önceliğiniz asus, msı veya sapphire olsun. İyi forumlar.

Evet kartım şu an bütün güncel oyunları çok rahat oynatır ama oynayamıyorum. Sorunun kaynağı ekran kartı demişti bana @Recep Baltaş oyun oynarken kasa kendini kapatıyor ama kasa çalışır halde. Toxic modelini almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım marka Powercolor ve bir daha bu markayı almamaya yemin ettim. Sapphire'i çok övdüler çevremdekiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kartta ilgimi çekti fiyatıda daha uygun benim anakarta uygun zaten bi problem olmayacaksa düşünebilirim toxic ile aralarında ne kadar fark var acaba performans yönünden?

Şimdi baktım Toxic Top 2'den 1 2 fps daha üstün ama hiç önemli değil benim için gerçekten iyiyse bu asusu alayım?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı