Elimdeki Asus R9 285 ile crossfire yapmak istiyorum. Amacım çok bir performans artışı sağlamak değil. Baştan söylüyorum bunu ki gelecek değmez git bunu sat 380 al benzeri yorumları engellemek için. Kasa üzerindeki modifikasyonlardan zevk alıyorum. Bu güne kadar yapmamış olduğum bir SLI veya Crossfire kaldı ve bunu denemek istiyorum. Sorularıma gelicek olursak, kasa içi donanımımı aşağıya resim olarak atıyorum.
Kullandığım PSU Corsair Cx Serisi 80Plus 600W ve birde fan kontrolcüsü var ek olarak.
Elimdeki işlemciyi değiştirmek istiyorum zaten ama pin 1155 olduğu için fazla bir seçeneğim yok açıkcası.
Bu bayram arasında elime 2500 lira gibi bir para geçecek ve bu parayla olursa bir tane daha R9 285, 1080p bir monitör, işlemci ve anakart almak istiyorum. Bu konuda fikirlerinizi belirtirseniz çok yardımcı olursunuz bana. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
Kullandığım PSU Corsair Cx Serisi 80Plus 600W ve birde fan kontrolcüsü var ek olarak.
- Bunlarla bu PSU ile CrossFire da bir sıkıntı yaşar mıyım?
- Bu anakart ve işlemci ile bir sıkıntı yaşar mıyım?
Elimdeki işlemciyi değiştirmek istiyorum zaten ama pin 1155 olduğu için fazla bir seçeneğim yok açıkcası.
Bu bayram arasında elime 2500 lira gibi bir para geçecek ve bu parayla olursa bir tane daha R9 285, 1080p bir monitör, işlemci ve anakart almak istiyorum. Bu konuda fikirlerinizi belirtirseniz çok yardımcı olursunuz bana. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: