- Makaleler
- 12
Doğru, Rampage var mesela. Yeni Rampage/Everest güç kaynağınız ile kolay gelsin.500 TL bütçe ile 80+ ve 500W PSU alınabilir.

Doğru, Rampage var mesela. Yeni Rampage/Everest güç kaynağınız ile kolay gelsin.500 TL bütçe ile 80+ ve 500W PSU alınabilir.
Satan kişi youtube üzerinde video çekiyor. Bu PSU normalde 300W falandı sanırım kendisi yükseltti parça değişerek. Örnek bir videosuİkinci el olursa, kendim denemedim fakat bu kişi PSU işlerinden anlıyor gibi risk size ait.
550W fazla 500W yeterli olur gibi.
Kaliteli derken markası nedir ?Şu an 500W kaliteli 80+ PSU alıyorum. Paraya kıyıyorum.
Kaliteli derken markası nedir?
Rampage falan aldın büyük ihtimalle iyi olmayan bir markayı almak istiyorsan keyfin bilir psu patladı diye konu falan açarsın sonra.Ben bu forumda ne alacağımı söylersem söyleyeyim. Her zaman daha üstünü öneren ve almayı düşünüyor olduğum parçayı hiç kullanmaması ve deneyimlememesine rağmen bilgisizce kötüleyen üstün zeka insanlar var. Bu sebeple bunu paylaşmayacağım.
Rampage falan aldın büyük ihtimalle iyi olmayan bir markayı almak istiyorsan keyfin bilir PSU patladı diye konu falan açarsın sonra.
Aynen öyle PSU önerisi diye konu açıp da kendi kafasına göre almış sıkıntılı modeli. Corsair'in eski serilerindeki sıkıntılı kartı kullanıyolar SHP650 de. Patlayınca konu açarsınız gene hayırlı olsun.Uğraşmayalım @zod1ax , biz ne kadar öneri yapsak da halen parasını çöpe atan insanlar varmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.