R9 290 Siyah Ekran Sorunu

KaradutVeCeviz

Hectopat
Arkadaşlar sistemi yavaş yavaş bitiriyorum. Yani son düzenlemeleri yapıyorum. Ekran kartı olarak F/P yüzünden R9 290 PCS+ düşünmüştüm fakat Technopat'ta ve diğer forumlarda TRI-X veya PCS+'ın oyunlarda siyah ekran sorunu çıkardığını okudum. Bu siyah ekran sorunu kronik mi? Yani R9 290 serisinin tümünde mi var? Eğer öyleyse sisteme GTX 770 koyup diğer parçalara yatıracağım.

R9 290 Tri-x modelinde öyle bir sorun olmuştu, piyasaya arızalı ürün sürmüşlerdi ancak bu da şans işi. 1 hafta içinde bu sorunu çözdüklerini hatırlıyorum yani almanda bir sakınca yok. Kendi kişisel tercihim GTX 780'den yanadır.

GTX 780 çok pahalı. Aynı performansa niye 200-300 lira fazla vereyim ki? @Silinen üye internette aratırsan sorundan şikayet eden sürüyle konu bulabilirsin. O konularda anlatılmış videosu da vardı YouTube'da. Kararım R9 290 yönünde eğer daha yeni sorunlar çıkmazsa. Teşekkürler tüm cevaplar için.

GTX 780 çok pahalı. Aynı performansa niye 200-300 lira fazla vereyim ki? @Silinen üye internette aratırsan sorundan şikayet eden sürüyle konu bulabilirsin. O konularda anlatılmış videosu da vardı YouTube'da. Kararım R9 290 yönünde eğer daha yeni sorunlar çıkmazsa. Teşekkürler tüm cevaplar için.
Hafta sonu indirimi ile aralarında 100 lira fiyat farkı var. Güle güle kullan...

Performans olarak aralarında 1-2 fps var sadece evet. Buna bakarak gidipte Gtx 780 alınmaz evet. Peki neden 780 al diyoruz biz? Performansın aynı olduğu durumlarda yazılım desteği devreye girer. Amd ile nVidia'nın yazılım ve sürücü desteği arasında bayağı fark var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı