R9 290 Tri-x 85 derece normal mi?

Benim Tri-x'imdede aynı sorun var oyunda fps değerleride kötü servise verdim sıkıntı yok diyerek geri verdiler. Vatanın kendi serviside bir pc ye bağlayıp criysis 3 açtı kasmasına rağmen sorun yok dedi her oyun kasar dedi. Şu an elimde patladı kart ^^.
R9 290 Crysis 3 te kasıyorsa büyük sorun vardır.

Şimdi arkadaşlar benimde kafam karıştı.Normalde ben r9 280 alıcam. Param ona yetiyor,fakat sadece asus'da ve sapphire'de var bu kartlar.Şimdi asus alırsam ısı boruları yanlış yerleştirilmiş diyorlar. Sapphire alırsamda böyle sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum. Ne alacağım lan ben :D
R9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Lütfen yardımcı olun.

Kartı geri iade edin tabi iade süresini geçmediyseniz. Kartın kutusu yıpranmış mıydı elinize ulaştığında?

Herkes sıcaklıktan şikayetçi oluyor ne oldu böyle. :D Acaba ASUS'ta durum ne?

Kasanın konumunun resmini, ve kasa içinin resimlerini atınız. Birde % kaçta fan?
Sadece sıcaklık sorunu yok. Aynı zamanda kart boştayken traktör gibi bağırıyor sonra susuyor. ve bütün oyunlarda berbat bir performans sunan bir ekran kartı.

Şimdi arkadaşlar benimde kafam karıştı.Normalde ben r9 280 alıcam. Param ona yetiyor,fakat sadece asus'da ve sapphire'de var bu kartlar.Şimdi asus alırsam ısı boruları yanlış yerleştirilmiş diyorlar. Sapphire alırsamda böyle sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum. Ne alacağım lan ben :D
R9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Lütfen yardımcı olun.
GTX770 Alın Sapphire ' den uzak durun GTX760 ' da aldığım performansı R9 290 ' da alıyorum. Gerekirse 1 ay daha bekleyip para biriktirin.

Şimdi arkadaşlar benimde kafam karıştı.Normalde ben r9 280 alıcam. Param ona yetiyor,fakat sadece asus'da ve sapphire'de var bu kartlar.Şimdi asus alırsam ısı boruları yanlış yerleştirilmiş diyorlar. Sapphire alırsam da böyle sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum. Ne alacağım lan ben :D
Lütfen yardımcı olun.

Sorun olmaz al sen bu yorumu oku.

Sadece sıcaklık sorunu yok. Aynı zamanda kart boştayken traktör gibi bağırıyor sonra susuyor. ve bütün oyunlarda berbat bir performans sunan bir ekran kartı.

GTX770 Alın Sapphire ' den uzak durun GTX760 ' da aldığım performansı R9 290 ' da alıyorum. Gerekirse 1 ay daha bekleyip para biriktirin.
Teşekkürler

O zaman size başka bir kullanıcının iade ettiği bozuk kart gelmiş olabilir.
Ama şöyle birşey var. Bütün oyunlarda kötü performans alıyorum. Heaven Benchmark testinde Minumum 20,Maximum 132,Average 49. Tomb Raider ' da Minumum 60,Maximum 110 ve Average 79. Bütün oyunlarım orjinal Steam sürümü. Kart bazen boştayken bile Traktör gibi bağırıp susuyor. Sanırsınızki fanlar yerinden çıkacak.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı