R9 290 vs Gtx 970

R9 290 vs Gtx970

• R9 290

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    19
Karşılaştırma sitelerinin sonuçları ile bir yere varılmaz. Önemli olan performans dır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada da videolu kanıtı vardır. (Doğru mu bilmiyorum ama her halükarda 970 290 dan daha performanslıdır.)
Cahillerin mekanı derken ne kastettiğini anlamadım. Technopat donanımda sayılı sitelerden birisidir benim gözümde. Bunu üyesi olduğum için söylemiyorum. İsmini vermediğim bir forumdaki arkadaşım bile donanım da Technopat 1 numara diyor. Adam kendisi bile kabullenmiş rakibinin daha iyi olduğunun.

Son düzenleme:
Buradaki bütün cahiller adına konuya şöyle bir nokta koymak istiyorum. :D

Ayrıca forumdaki rütbemin de Cahtopat olmasını istiyorum.. @Mikail Fidan

3DMark-0.png
3DMark-1.png
Arkham-0.png
Arkham-1.png
BF4-1.png
Bioshock-0.png
Bioshock-1.png
Bioshock-2.png
Crysis-0.png
Crysis-1.png
Metro-0.png
Metro-1.png
Metro-2.png
power.png
temp.png
Unigine-0.png
Unigine-1.png

Cahillerin mekanından iki tane GTX 970 incelemesi, neden GTX 970 olduğuna dair fikir verir umarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İnsanlar cahil olmaktan yana terbiyesiz ve ahlaki problemleri olduğundan böyle yazıyor.
İnsanlar cahil olmaktan yana terbiyesiz ve ahlaki problemleri olduğundan böyle yazıyor.
Maalesef böyle insanları inandırmak çok zor.

O insanlar önce kendini geliştirip, sonra milleti eleştirmeliler.

@Ahmet Burak Bu arada GpuBoss ve CpuBoss sitelerini referans göstermek yasak. Yanlış kişilerin eline geçince düzeltmesi çok zor olan inanışlar doğuruyor o siteler. Daha bilindik ve sağlam sitelerden referans verirsen daha iyi olur.
Ben o arkadaş o sitelere bakıp yorum yaptığı için link verdim. Neyse kaldırayım.

Bu arada 970 i ben R9 290X ile karşılaştırırım. Ki 970 bazı durumlarda onu bile geçmeyi başaran bir kartdır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı