R9 290X nasıl ?

Emre5198

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar internette biraza arşatırdım çok pahalı olmayan iyi bir ekran kartı istiyorum. Aklımda MSİ R9 290X gaming 8G GDDR5 8GB 512BİT AMD DX11.2 ekran kartı var. Bu kart hakkıdna pek birşey bulamadım internette sizce almalı mıyım? Ve beni kaç sene idare eder? Battlfield 4'ü ultrada full hd 60 fps ile oynasam yeterli veya GTX 760 , 780 bunlarımı almalıyım? Önerileriniz için teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış biliyorsun. 970 4GB vRAM'e sahip. Bu vRAM'in 0.5GB'ı daha yavaş çalışmakta. Full HD bir monitör kullanacağını farz alarak, söylüyorum ki 970 hiçbir oyunda bu olay yüzünden takılma veya performans düşüşü yaşamaz. Bu olay basının hit almak için büyütmesi sonucu hayat buldu aslında.

Olaya derinlemesine girersek, bu bir sorun değil, bir çözümdür. 970'in 0.5 GB'ı yavaş çalışmasaydı, 970 3.5 GB olarak piyasaya sürülecekti, aynı GTX 5xx serisindeki bazı kartlar gibi.

Gerekli değil.

GTX 970. :)

Eğer alabiliyorsanız tabii ki de GTX 980 almalısınız. İleriye dönük olacaktır.

İleriye dönük falan da olmayacak arkadaşım. 980, 970'den bir kaç FPS fazla performans verdiği için önermiyoruz. Ne yani zaman geçtikçe FPS farkı mı artacak? Hayır. 970'in desteklemediği bir teknolojiyi mi destekliyor 980? Hayır.

İşlemciyi amd alacam acaba sorun yaratır mı? İlk masaüstü bilgisayarım olacakta :)

Tamam o zaman 970 ile beraber alacam en kısa zamanda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı