R9 290X sistemde yeni monitör ile FPS Düşüşü

Kinderhood

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Eski monitörümü değiştirdim yeni monitör aldım DVI ve HDMI bağlantılarını denedim fakat sorunum düzelmiyor.
LoL'de TFT oynarken veya Zula oynarken ani FPS düşmesi yiyorum ve işlemcim öncesine göre daha çok çalışıyor, yakın zamanda BIOS Update de yaptım sorun nerede çözemedim. Ama genel olarak monitörümü değiştirdikten sonra bu anlık FPS dropları yaşanmaya başladı...
DayZ Ultra ayarda.
PUBG medium / Ultra ayarda oynayabilirken şimdi yine FPS'im yüksek ama anlık takılmalar yaşıyorum.
Sistemim;
R9 280X ASUS 3GB 384 bit.
FX 8350 4.0 GHz 8
12 GB RAM 1866MHz.
Dediğim gibi monitörü değiştirmeden önce herhangi bir sorunum yoktu.
Monitör FreeSync Premium destekliyor fakat ekran kartım desteklemediğinden açamıyorum.
Kesin bir çözümü fikri olanın görüş ve yorumlarını bekliyorum.

DİP NOT : Benim şüphelendiğim 2 durum var ;
1. durum ; Anakartımı son sürümden eski sürüme geri güncellemiştim bundan sonra kasmalar başlamış olabilir sonra tekrardan son sürüme güncelledim fakat düzelme olmadı acaba komple anakartı sıfırlama gibi bi durum varmıdır ? bi ara işlemci fazla oc alıyordu hiç görmediği derecelere çıkıyordu anakart üzerinde işlemci bost kapattım
2. durum ; Monitörün Hz'si ile alakalı bir durum olabilirmi 165 hz mon. ben lol tft'de 300fps alıyorum fakat ilerleyen turlarda grafik detaylar artıyor 180 fps ve anlık olarak 40 50 fps düşüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı