R9 295X2 ve i7 4790K Tabanlı Sistem Güncelleme

Ayarları düşürmeden başka çaren yok. Zaten 295x2 çok iyi performans vermiyor. Veriyor olsa bile dalgalanma ve takılmalar ve ani FPS düşüşleri söz konusu. Omega 15.7 biraz gidermiş olabilir ama AMD genelde yazılım tarafından zayıf olduğu için (ki GeForce Experience gibi bir ekosistem yaratamadı) ve Gaming Evolved gibi rezalet bir yazılım ile kullanıcılara destek sunuyor. İçindeki GVR özelliği Nvidia Shadow Play'e nazaran çok kötü. 2 yollu Crossfire var zaten sistemde, 4 yollu yapmaya kalkma performas artışı göremezsin. Sadece işlem gücün yükselir, oyunlar zaten desteklemiyor sayılır.

1 tane daha 295x2 koyarsa performans yükselmez. Her hangi bir kullanıcının maximum 2 yollu SLI/Crossfire yapması tavsiye edilir. 3. kartdan sonra performans alamıyorsunuz, hatta geriliyorsunuz.
AMD Fury X vs. NVIDIA GTX 980 Ti: 2- and 3-Way Multi-GPU Performance | Battlefield 4
R9 295X2 zaten tek PCB... Ayrı kartlar değil.

ben bu sitede korkudan klavye ye dokunamıyorum her mesajımda ceza yiyorum. Yardım edenler için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı