Hasan17yenii Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 İşlemci i7 950. Ekran kartı R9 380 2 GB. RAM 24 GB. Kaç FPS alırım?
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 865 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 Kaldırmaz. Artı 0 Eksi
Windows10kullanırım Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 Bu i serisi felaket iyi 2011 model i3 2018 de çıkmış tomb raider de 40 50 alıyordu sende i7 var baya alırsın Artı 0 Eksi
Bu i serisi felaket iyi 2011 model i3 2018 de çıkmış tomb raider de 40 50 alıyordu sende i7 var baya alırsın
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 4 Eylül 2023 #4 Hasan17yenii dedi: İşlemci i7 950. Ekran kartı R9 380 2 GB. RAM 24 GB. Kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et benzer sistem video programını ve arkada açık uygulamaları göz onunde bulundur. Artı 0 Eksi
Hasan17yenii dedi: İşlemci i7 950. Ekran kartı R9 380 2 GB. RAM 24 GB. Kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et benzer sistem video programını ve arkada açık uygulamaları göz onunde bulundur.
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 865 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #5 N0rvecli dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et benzer sistem video programını ve arkada açık uygulamaları göz onunde bulundur. Genişletmek için tıkla... Benzer sistemmi güldürmeyin beni i7 1. nesil ile i7 3. nesilmi benzer ? Artı 0 Eksi
N0rvecli dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et benzer sistem video programını ve arkada açık uygulamaları göz onunde bulundur. Genişletmek için tıkla... Benzer sistemmi güldürmeyin beni i7 1. nesil ile i7 3. nesilmi benzer ?
KS KS Hasan17yenii Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #6 N0rvecli dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et benzer sistem video programını ve arkada açık uygulamaları göz onunde bulundur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
N0rvecli dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et benzer sistem video programını ve arkada açık uygulamaları göz onunde bulundur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 4 Eylül 2023 #7 SamsunLee dedi: Benzer sistemmi güldürmeyin beni i7 1. nesil ile i7 3. nesilmi benzer? Genişletmek için tıkla... İşlemciler arasın da agım şahım bir fark var sanki i7 olması farkı kapatıyor RAM ise tamamlayıcı görevini görüyor. Artı 0 Eksi
SamsunLee dedi: Benzer sistemmi güldürmeyin beni i7 1. nesil ile i7 3. nesilmi benzer? Genişletmek için tıkla... İşlemciler arasın da agım şahım bir fark var sanki i7 olması farkı kapatıyor RAM ise tamamlayıcı görevini görüyor.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 4 Eylül 2023 #8 Izoly sistem mi aldınız? Adam akıllı FPS alamazsınız. Artı 0 Eksi
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 865 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #9 Hasan17yenii dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İndirdikten sonra kaç fps aldığını buraya yazarsan seviniriz. Artı 0 Eksi
Hasan17yenii dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İndirdikten sonra kaç fps aldığını buraya yazarsan seviniriz.
KS KS Hasan17yenii Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #10 fatihylmzz dedi: Izoly sistem mi aldınız? Adamakıllı FPS alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kendim topladım. SamsunLee dedi: İndirdikten sonra kaç FPS aldığını buraya yazarsan seviniriz. Genişletmek için tıkla... Şimdi Steam'den aldım. İndirince yazarım. Artı 0 Eksi
fatihylmzz dedi: Izoly sistem mi aldınız? Adamakıllı FPS alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kendim topladım. SamsunLee dedi: İndirdikten sonra kaç FPS aldığını buraya yazarsan seviniriz. Genişletmek için tıkla... Şimdi Steam'den aldım. İndirince yazarım.