R9 380 Fps Sorunu

Baha Enes Lezzet

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle sistemimi yazayım:

R9 380 Nitro 4G OC
FX8300 Cpu
Msi 970 gaming MOBO
Samsung Evo850 SSD
6gb 1333 mhz ram
Hyper212 EVO Cpu Fan
Xigmatek 600w PSU

Karttan beklediğim performansı alamıyorum. Isınma sorunu yok. İşlemci yükte ve boşta 30-45 arasında. Gpu yükte ve boşta ortalama 60c gösteriyor. Sorunun kaynağının ram kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü ramler kötü. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benden düşük sistemli çoğu tanıdığım benden çok çok daha iyi bir performans alıyoruz sanırım ramler buda olmazsa artık ne yapacağım bilmiyourm tüm sistemi değiştirdim.

Ramleri değiştiripte performans ta bir şey değişmez ise windows 10 64 bit yükleyin fakat eski windowsunuzu kaldırın. Biosu güncelleyin. Ekran kartını güncelleyin ve bir de öyle deneyin. Genellikle bunlar sorun çıkartır.

Ramleri değiştiripte performans ta bir şey değişmez ise windows 10 64 bit yükleyin fakat eski windowsunuzu kaldırın. Biosu güncelleyin. Ekran kartını güncelleyin ve bir de öyle deneyin. Genellikle bunlar sorun çıkartır.
Ustam driverların hepsi güncel. İşletim sistemi win10pro 64bit. Bios son sürüme güncel. Dediğim gibi ısı sıkıntısıda yok. Ram çözmez ise ne yapacağım bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı