R9 380 Düşük GPU Kullanımı

• Konuyu başlatan ctkk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.641
Anakart vidalarını kontrol edin gevsemiş olabılır zamanında toplama almıstım vidaları duzgun sıkmamıslar 3 sene sonra pc cokmeye basladı bende sıstemı komple baştan taktım ekran kartının acaba termal macunu fılan sürülmemiş de olabilir ama kartı sökünce garanti gidermi bilmiyom gitmiyorsa söküp bi bakın anakart sallanıyorsada bi vidalarını sıkın
Bide bazen driver booster gibi programlardan cokebiliyor oyle bişe kuruyorsanız guncellemek için bazen yanlıs driver kuruyor bendeki cokme sorunu ondandı
Windows 10 Video Tdr Failure Hatası (Mavi Ekran)

What Does the Video TDR Failure Blue Screen error mean?

Video_Tdr_Failure (atikmpag.sys) - Mavi Ekran
Bazı yerlerde bunlar bu dene bakmadıysan sorun bence ekran kartı driverinda olabilir sapphire sayfasındakı driver yukleyın bide
SAPPHIRE NITRO Radeon™ R9 380 2G D5-SAPPHIRE Technology burdan modeline gore ındırıp deneyın

Son düzenleme:
Anakart vidalarını kontrol edin gevsemiş olabılır zamanında toplama almıstım vidaları duzgun sıkmamıslar 3 sene sonra pc cokmeye basladı bende sıstemı komple baştan taktım ekran kartının acaba termal macunu fılan sürülmemiş de olabilir ama kartı sökünce garanti gidermi bilmiyom gitmiyorsa söküp bi bakın anakart sallanıyorsada bi vidalarını sıkın
Bide bazen driver booster gibi programlardan cokebiliyor oyle bişe kuruyorsanız guncellemek için bazen yanlıs driver kuruyor bendeki cokme sorunu ondandı
Windows 10 Video Tdr Failure Hatası (Mavi Ekran)

What Does the Video TDR Failure Blue Screen error mean?

Video_Tdr_Failure (atikmpag.sys) - Mavi Ekran
Bazı yerlerde bunlar bu dene bakmadıysan sorun bence ekran kartı driverinda olabilir sapphire sayfasındakı driver yukleyın bide
SAPPHIRE NITRO Radeon™ R9 380 2G D5-SAPPHIRE Technology burdan modeline gore ındırıp deneyın
Bende R9 380 kullanıyorum bendeki sorunda 1440pde bulanık bir görüntü var neden olduğunu bilmiyorum garantiye vermeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı