Hocam MC oyununda deneme için çekiyorum after burnerla. Darboğaz olduğunu sanmıyorum işlemcim i5 4460 ve LOL de vsync kapalı olmasına rağmen yinede gpu kullanımı %60 altında kalıyor.
Hocam pc nin içini açıp ekran kartını cıkardım tekrar taktım vga kablosunu filan cıkardım taktım cs go da full ayar vsync kapalı 130 fps aldım gpu kullanımı %90 altına inmedi ve MC de şöyle bi foto cektim umarım işinize yarar gerçi sorunum çözüldü gibi ama. Off oyunu kapatıp acınca tekrar eski haline döndü ya yine 40 fps lere düştü gpu kullanımı %90 altına düşmeden hemde.
Eki Görüntüle 136167
Hocam MC oyununda deneme için çekiyorum after burnerla. Darboğaz olduğunu sanmıyorum işlemcim i5 4460 ve LOL de vsync kapalı olmasına rağmen yinede gpu kullanımı %60 altında kalıyor.
Hocam pc nin içini açıp ekran kartını cıkardım tekrar taktım vga kablosunu filan cıkardım taktım cs go da full ayar vsync kapalı 130 fps aldım gpu kullanımı %90 altına inmedi ve MC de şöyle bi foto cektim umarım işinize yarar gerçi sorunum çözüldü gibi ama.
Sorununuz çözüldüyse sevindim. Nasıl bir değişiklik oldu?
Size şunu söyleyeyim sisteminiz işlemci iyileştirmesi istiyor. Bu sisteme şöyle baba bir işlemci olsa garanti 5 yıl gider. Mc oyununda dahi %70 kullanıma girmiş işlemciniz. Darboğaz yapmasa dahi zorlar. İleride işlemci alacağınızda yine foruma bekleriz.
Sorununuz çözüldüyse sevindim. Nasıl bir değişiklik oldu?
Size şunu söyleyeyim sisteminiz işlemci iyileştirmesi istiyor. Bu sisteme şöyle baba bir işlemci olsa garanti 5 yıl gider. Mc oyununda dahi %70 kullanıma girmiş işlemciniz. Darboğaz yapmasa dahi zorlar. İleride işlemci alacağınızda yine foruma bekleriz.
Minecraft bildiğim kadarıyla işlemciye yüklenen bir oyun, eğer öyleyse %70 kullanımı normal. Darboğaz yapması için %100 kullanım olması lazım, bu da mümkün değil.