R9 380 GPU Kullanımında Hata

Adsız.png
Oyun içi foto atarmısın afterburner çalışırken. Bunada bakalım , olmadı servis için öneri alırız.

Hocam bu arada senin driverde fan hızı 0 yazıyor. Ekran kartı fan durduranlardan mı?

Oyunlada alakalı olmakla birlikte genelde %95 üstü olmalıdır. Tabi vynsc kapalı ise.

Bunun düşük olması ve cpu kullanımın yüksek olması bildiğiniz üzere darboğazdır.
Hocam MC oyununda deneme için çekiyorum after burnerla. Darboğaz olduğunu sanmıyorum işlemcim i5 4460 ve LOL de vsync kapalı olmasına rağmen yinede gpu kullanımı %60 altında kalıyor.

Hocam pc nin içini açıp ekran kartını cıkardım tekrar taktım vga kablosunu filan cıkardım taktım cs go da full ayar vsync kapalı 130 fps aldım gpu kullanımı %90 altına inmedi ve MC de şöyle bi foto cektim umarım işinize yarar gerçi sorunum çözüldü gibi ama. Off oyunu kapatıp acınca tekrar eski haline döndü ya yine 40 fps lere düştü gpu kullanımı %90 altına düşmeden hemde.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 136167
Hocam MC oyununda deneme için çekiyorum after burnerla. Darboğaz olduğunu sanmıyorum işlemcim i5 4460 ve LOL de vsync kapalı olmasına rağmen yinede gpu kullanımı %60 altında kalıyor.

Hocam pc nin içini açıp ekran kartını cıkardım tekrar taktım vga kablosunu filan cıkardım taktım cs go da full ayar vsync kapalı 130 fps aldım gpu kullanımı %90 altına inmedi ve MC de şöyle bi foto cektim umarım işinize yarar gerçi sorunum çözüldü gibi ama.
Sorununuz çözüldüyse sevindim. Nasıl bir değişiklik oldu?
Size şunu söyleyeyim sisteminiz işlemci iyileştirmesi istiyor. Bu sisteme şöyle baba bir işlemci olsa garanti 5 yıl gider. Mc oyununda dahi %70 kullanıma girmiş işlemciniz. Darboğaz yapmasa dahi zorlar. İleride işlemci alacağınızda yine foruma bekleriz.

Sorununuz çözüldüyse sevindim. Nasıl bir değişiklik oldu?
Size şunu söyleyeyim sisteminiz işlemci iyileştirmesi istiyor. Bu sisteme şöyle baba bir işlemci olsa garanti 5 yıl gider. Mc oyununda dahi %70 kullanıma girmiş işlemciniz. Darboğaz yapmasa dahi zorlar. İleride işlemci alacağınızda yine foruma bekleriz.
İşlemcim zaten daha alalı 1 yıl bile olmadı hatta 6 ay. Ayrıca cs go da ilk oyunumda 130 fps lerdeydi sonraki oyunumda tekrar 40 fps lere düştü.

Hocam bilemedik valla. Siz artık son çare servise yollayın.

Sizin ekran kartı fanlarınız çalışmıyor. Driver ve afterburnerde açıkça görülüyor. Buna dikkat ettiniz mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı