R9 380 - i5 4460 sistem ne kadar eder?

R9 380 - i5 4460 16 GB RAM 465GB SSD'li bir bilgisayar aldım, gayet memnunum. 7 bine aldım, 3 ay garanti ve 2 yıl bakım. Format vesaire verdi, sizce pahalı mı?

Yani yaşım 15. ondan sahibinden gibi yerlerden alamıyorum, bilgisayarcıdan aldım. Biraz pahalı olduğunu biliyorum eğer benzer sistem almayı düşünen varsa Valorant 170-250, GTA 5 75, RDR2 40, Forza 4 60 FPS veriyor.

Neden sahibinden gibi yerlerden alamıyorsunuz ki? Arkadaşım 6.5k ya GTX 1650 R3 1200 ve bol ekstrali sistem almisti babanla falan gidip alabilirdin?🤔

İade almaz zaten etsem de o kadar bütçem yok işten cıktım aldıktan sonra yani cok kötü değil ya sistemin performansı hoş yani.

Performansini bos ver, daha iyisini alabilirdin. İade almasini deneyebilirsin, sadece 1K ekleyeceksin zaten. Belki iade alir. Deneyebilirsin. Daha iyi olur.

Neden sahibinden gibi yerlerden alamıyorsunuz ki? Arkadaşım 6.5k ya GTX 1650 R3 1200 ve bol ekstrali sistem almisti babanla falan gidip alabilirdin?🤔

Yani adam bilgisayarda mining yapmış olabilir bozuk mal satabilir araştırdım hep esenyurt civarında cıkıyordu ucuz sistemler oradanda almadık ayriyetten öyle ucuz sistemler istanbul da bulmak biraz zor bizim memlekette 2060 lı bilgisiyar 8bindi para istanbulda olduğu icin alamadım yani o biraz bölgeden bölgeye değişiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı