Çözüldü R9 380 ısınıp bilgisayarı kapatıyor

• Konuyu başlatan paqyon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 977
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

paqyon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ekran kartı R9 380 Nitro. Fanları bozuk. Normalde açılıyor oyuna girmezsen 65 70 derecede çalışıyor. Oyunlarda aşırı ısındığı için PC kapatıyor. Fan haricinde başka sorun var mıdır? Fanları değiştirsem sorun ortadan kalkar mı? Şayet bu şekilde satmak istiyorum başka kartım var çünkü. Daha sonra çipinde falan arıza var derler mi?

Çözüm
Hocam, bu kadar güç çeken bir kart. Fansız iyi bile dayanmış. 64 Bit kart değil sonuçta. Fanları yenileyin.

Evet 5 sene oldu ve PSU'da değiştirdim kullanmak için. Öyle çok fazla oyunda oynamıyorum işimi gören 65 W bir kart taktım bu da rahatlıkla aynı oyunları oynuyor hem de yeni teknoloji.
Fanları değiştirip bir de termal macun yenilemesine düzelir.

Teşekkürler. Çip ile alakalı bir sorun olsa zaten ısınmayı beklemezdi sanırım. Fanları değiştirip ya da bu şekilde elimden çıkaracağım o zaman.
Hocam, bu kadar güç çeken bir kart. Fansız iyi bile dayanmış. 64 Bit kart değil sonuçta. Fanları yenileyin.

Evet 5 sene oldu ve PSU'da değiştirdim kullanmak için. Öyle çok fazla oyunda oynamıyorum işimi gören 65 W bir kart taktım bu da rahatlıkla aynı oyunları oynuyor hem de yeni teknoloji.
Fanları değiştirip bir de termal macun yenilemesine düzelir.

Teşekkürler. Çip ile alakalı bir sorun olsa zaten ısınmayı beklemezdi sanırım. Fanları değiştirip ya da bu şekilde elimden çıkaracağım o zaman.

Çözüm
Cevaplarınız için teşekkürler. Kafamdaki soru işaretleri giderildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…