Merhaba arkadaslar, PC'de bir suredir hata kodu alıyorum, bir türlü cözüm bulamadım. Araştırdığım kadarıyla sorun ekran kartında görünüyordu kartı servise gönderdim sorun yok deyip geri gonderdiler. Hata kodları devam etmekte (minidump), dosyalarını paylasıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar bildiginiz üzere kartı servise gönderdim bügün geldi. Kartta arıza olmadığını yaptıkları teste bir sorun görünmedigini belirmişler. Emanet RX 480 vardı onun yazılımını DDU ile kardıldır kendi kartımı takıp güncel yazılımı kurdum 5 dk sonra Radeon Settings sisteminize bağlı bir veya birden fazla DPI paneli tespit etti diye bir yazı cıktı başka bir sorun yok şimdilik.
Radeon Settings sisteminize bağlı bir veya birden fazla DPI paneli tespit etti bunun ne oldugunu bilen varmı, nasıl düzelir ?
Önce kartı söküp sonra DDU ile silsen iyi olurdu. Pek önemli bir şey değil. Kart için ise servise furmark testini söyle bilmiyorsa öğrenip o şekilde test etsinler.
Hepsini yazdım kendilerine, telefon ile beni aradılar durumu anlattım. 1 saat oldu takallı bir sorun yok, bende şimdi kendim furmax testi yapacağım. Şu an DPI paneli üyarısını araştırıyorum onu halledeyim testi başlatıyorum.