R9 380 Mavi Ekran Hatası

bemirad

Decapat
Katılım
21 Mayıs 2019
Mesajlar
9
Merhaba arkadaslar, PC'de bir suredir hata kodu alıyorum, bir türlü cözüm bulamadım. Araştırdığım kadarıyla sorun ekran kartında görünüyordu kartı servise gönderdim sorun yok deyip geri gonderdiler. Hata kodları devam etmekte (minidump), dosyalarını paylasıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Windows 10 64 bit
  • GA-990XA-UD3 (rev. 3.0)
  • AMD FD 8350 X8 4.0 GHz 16MB AM3+
  • Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Beast DDR3
  • ASUS STRIX-R9380-DC2OC-4GD5-GAMING


IMG_20190510_101702.jpg
mini aq.png
IMG_20190514_180506.jpg
mini aq1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son dosyada sürücü güncel değil görünüyor fakat ekran kartında donanımsal sorun var gibi. Furmark testi yapın.
Doğrudur eski yeni sürücüleri tek tek yükleyip denemeler yaptım sonuç hep aynı. Furmark desti yapmaya kalktıgımda sonuç mavi ekran resim atıyorum.
mini dup 2.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bildiginiz üzere kartı servise gönderdim bügün geldi. Kartta arıza olmadığını yaptıkları teste bir sorun görünmedigini belirmişler. Emanet RX 480 vardı onun yazılımını DDU ile kardıldır kendi kartımı takıp güncel yazılımı kurdum 5 dk sonra Radeon Settings sisteminize bağlı bir veya birden fazla DPI paneli tespit etti diye bir yazı cıktı başka bir sorun yok şimdilik.
Radeon Settings sisteminize bağlı bir veya birden fazla DPI paneli tespit etti bunun ne oldugunu bilen varmı, nasıl düzelir ?
 
Hepsini yazdım kendilerine, telefon ile beni aradılar durumu anlattım. 1 saat oldu takallı bir sorun yok, bende şimdi kendim furmax testi yapacağım. Şu an DPI paneli üyarısını araştırıyorum onu halledeyim testi başlatıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı