R9 380 mi daha uzun ömürlü olur GTX 960 mı ?

gtx 960 mı r9 380 mi uzun ömürlü ?

• 960

Oy: 17 35,4%
  • r9 380

Oy: 31 64,6%

• Oy verenlerin toplamı
    48
"Güç tüketimi içinse bu kadar paraya ekran kartı alan adam senede 5TL fazla fatura verir" demiş birisi, bu olay sadece elektrik faturası olayı değil, hatta hiç değil, zaten o ekran kartını alan adam o 5 TL'yide verir. Olay şu, çok güç tüketen kart çok ısınır, çok ısınırsa çabuk yıpranır, kasayıda ısıtır, güç kaynağınıda çabuk yıpratır. Üstelik tekrar ediyorum nvidia'nın verdiği sürücü desteği artı diğer nvidia teknolojileri Amd'nin ilerisinde.

PSU'yu Frisby almadıktan sonra hayırlısıyla sorun olmaz. AMD'nin yazılımlarıda iyi olmaya başladı, NVidia kadar olmasada. MSI R9 380 alın ısınma olmaz. MSI R9 380'de soğutma çok iyi.

190W TDP değeri var kartın ve ısınması için kasayı fırına filan koymak gerek. Yeni PSU'lar artık verim kaybı yaşamıyorlar kolay kolay hergün voltaj değişimi olmazsa yıpranmazlar.

Ben dedim. R9 380 öyle ısınan bir kart değil, Gören 1000W güç tüketimi var sanacak, Sapphire falan almadıkça yüksek değerlerde ısı görmezsiniz. Ayrıca aynı yazımın sonunda "iyi bir PSU varsa" diye ekledim. PSU kötüyse 960da yıpratır, 380de, diğerleride. AMD eskisi kadar kötü yazılımlar kullanmıyor.

r9 380 almaya karar verdim hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için Banım vardı bir kaç gün cevaplayamadım kusura bakmayın. Son sistemim su sekilde oldu.

Dosya Ekleri

• 3ksonsistem.JPG
    98,9 KB · Görüntüleme: 454
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…