R9 380 Mi GTX960 Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bravo, daha fazla mesaj yazın ki daha çok prim yapasınız. Tebrikler devam edin. Aynı fiyata Fury X mi yoksa Gtx 980 ti mi ? R9 295 x2 mi yoksa Titan x mi ? Sıcaklık ve Tdp değerleri olarak karşılaştırın bir de.

Özellikle o listede Fury X Nvidia daki rakiplerine oranla cok iyi bir kart ve R9 295x2 ilk çıktığı zamanlar dünyanın en hızlı Ekran kartı diye geçiyordu... Altını çiziyorum ilk çıktığı zamanlar Titan X ile aralarinda cok uzun bir zaman araligi var.

Özellikle o listede Fury X Nvidia daki rakiplerine oranla cok iyi bir kart ve R9 295x2 ilk çıktığı zamanlar dünyanın en hızlı Ekran kartı diye geçiyordu...
Ben genel bağlamda söyledim zaten Amd ye bir gıcığım yok. Aksine tebrik ediyorum 600 tl bütçeyle bilgisayar toplamayı mümkün kılıyorlar. Piyasada satılan monitörlerin ortalaması sadece 500 civarı.

Şimdi R9 380 ile GTX960'ı karşılaştırıyorduk konu ne hale geldi.
Fan olmak her zaman hüsrandır. Kendimden örnek vereyim. Ben eski AMD fanıyım. Gittim FX 6300 aldım. Yeni dünya meyvesi gibi çekirdekleri var ama...

R9 295X2, Titan X'den hem daha serin, hem daha performanslı.
Fury X ile GTX 980 Tİ arasında devasa bir fark yok. Fury X daha hesaplı ve daha serin çalışıyor. Bilmiyorsan sallamayacaksın.
Daha serin ? Sıcaklık değerlerine bakar mısın bi ? Biraz araştır. En basitinden, Benim Gtx 970 ekran kartım 1620 mhz'de extreme o.c ile 75 derece, R9 390 ekran kartım tam yükte 85-90 derece. Tdp olarak birisi 170, birisi 270 tdp.

Kesinlikle fan olmak her zaman hüsrandır. Ben hiç fan olmadım ve olmayacağım. Fakat üst düzey sistemlerde Nvidia daha başarılı der geçerim. Ayrıca okunmadıysa :
Amd ye bir gıcığım yok. Aksine tebrik ediyorum 600 tl bütçeyle bilgisayar toplamayı mümkün kılıyorlar. Piyasada satılan monitörlerin ortalaması sadece 500 civarı.

R9 295x2 ile Fury X in su soğutmalı olduklarını biliyormuydun ? Tabiki bilmiyordun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı