R9 380 Mi GTX960 Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi konuyu nasıl uzattınızda diye tartışarak konuyu biraz daha uzatıyoruz. Konu kilitlenmeli. @MF

R9 38o, GTX960 ile GTX970 arasında bir kart.

AMD'den ne istiyorsunuz? Sadece yazılımı NVidia'ya göre düşük.

AMD asıl bizden ne istiyor ? NVIDIA'ya göre çok daha fazla ısınıyor ve ses çıkartıyor ayrıca yazılımsal olarak acayip geride CPU desen darboğaz yapmadığı kart yok.Asıl AMD bizden ne istiyor ?

@Pinkman Adam AMD'ye giriş seviyesi dedi, şaka gibi ya.
AMD giriş seviyesi değil onu diyen arkadaş zaten bir şey bilmiyordur ama parası olan kimse AMD tercih etmiyor.

@MarbleFade Onu bilmeyen arkadaş mesajını beğenmiş. AMD'ye giriş seviyesi demek tamamen cahillik. Nvidia yazılım olarak daha iyi kimse bunu inkar edemez. Ama artık AMD'de de gayet iyi sürücüler çıkarıyor.

AMD asıl bizden ne istiyor ? NVIDIA'ya göre çok daha fazla ısınıyor ve ses çıkartıyor ayrıca yazılımsal olarak acayip geride CPU desen darboğaz yapmadığı kart yok.Asıl AMD bizden ne istiyor ?

AMD giriş seviyesi değil onu diyen arkadaş zaten bir şey bilmiyordur ama parası olan kimse AMD tercih etmiyor.
Çok uzattınız. Ben Amd giriş seviyesi demedim, Amd giriş seviyesinde Nvidia'dan daha başarılı dedim. Ama illa bir muhalefet olacak ya, yanlış anlamak için çaba sarfettiler.

Arkadaşlar evet abarttı, konuştukça battı arkadaş ama ben ilk defa bir fanboy'a bu kadar baskı yapıldığını görüyorum. Özellikle (Haklı olarak) AMD'yi savunan arkadaşların eski yorumlarına baktım, bazıları gerçekten inceden AMD fanboy'luğu alametleri göstermiş. Arkadaş saçmalamış bazı yerlerde ama bu kadar üzerine baskı yapmanıza gerek yok. Rapor edin gerekilen yapılacaktır Yanlış Bilgilendirme diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı